Pcoll
80+ Bronze
Dahası
Sata 3 yazan yere takacagim ozaman dimi sata6gb yazmasi bisey ifade etmiyorSATA III denen şey SATA'nın 6 GBps bant genişliğine sahip versiyonu, yani bir sorun yok.
O anakarttaki tüm SATA portları SATA III hızında.
SATA III = SATA 6 GBpsSata 3 yazan yere takacagim ozaman dimi sata6gb yazmasi bisey ifade etmiyor
Sagol sata3 1 e taktim ssd den cikan kabloyu birde baska sorum var kasaya montajli olan kablo nereye takilacak hicbisey yazmiyor kablodaSATA III = SATA 6 GBps
SATA II = SATA 3 GBps
Herhangi bir SATA portuna takabilirsin, sorun olmaz.
Kasan Dark Guardian mı?kabloyu birde baska sorum var kasaya montajli olan kablo nereye takilacak hicbisey yazmiyor kabloda
Evet dark guardian 4x12 ledli kasa simdi o ok işaretli kabloyu 12v grg rgb header1 yazan yeremi yoksa amd fan led1 yazan yeremi takmam lazimKasan Dark Guardian mı?
RGB kablosu o, anakartındaki RGB girişlerinden birine takabilirsin. RGB kablosundaki ok anakarttaki RGB girişinin 12 V yazan yerine bakacak, yoksa ters takmış olursun .
Alıntıyı görüntüle
RGB_HEADER'a tak direkt ya uğraşma.Evet dark guardian 4x12 ledli kasa simdi o ok işaretli kabloyu 12v grg RGB header1 yazan yeremi yoksa amd fan led1 yazan yeremi takmam lazim
Ok isareti soldami olucak sagdamiRGB_HEADER'a tak direkt ya uğraşma.
Dediğim gibi 12 V yazan yere gelecek ok.Ok isareti soldami olucak sagdami
Kusura bakma yanlis bisey yapmak istemiyorum sonra tamir edicek kimse yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
12v yazan yere bakicaksa solda olacak dimi
Çok sağol kablo kismanda cok zorlanacağım bana yardim edebilirmisin karşılığını mutlaka alırsın bendenDediğim gibi 12 V yazan yere gelecek ok.
Alıntıyı görüntüle
Kablolama için ayrı konu açabilirsin istersen.Çok sağol kablo kismanda cok zorlanacağım bana yardim edebilirmisin karşılığını mutlaka alırsın benden
Bu kablolar nereye takilicak kiDediğim gibi 12 V yazan yere gelecek ok.
Alıntıyı görüntüle
Kimse yardim etmiyorKablolama için ayrı konu açabilirsin istersen.