Neler Yeni

Çözüldü✓ Asrock b450m pro4'ün en son güncel sürümün numarasını bulamıyorum yardim edebilirmisiniz

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
4.60 sürümünü indir. .ZIP'in içerisindeki .60 uzantılı dosyayı FAT32 formatında olan bir flash belleğe at.
Attıktan sonra flash belleği sisteme tak ve sistemi aç. Açınca F6 tuşuna ardı ardına bas. Basınca karşına görseldeki gibi bir ekran gelmesi lazım.
Bu ekrandan .60 uzantılı dosyayı seçip onaylıyorsun, onaylayınca BIOS güncelleme işlemi başlıyor zaten. BIOS güncellenirken sistem kapanırsa anakart mort olur, garantiye gider, haberin olsun.
Alıntıyı görüntüle

Takıldığın bir yer olursa sorabilirsin.
Suan yanimda bir pc yok bunu yapicak yarina kalıyor cok önemlimi sence BİOS güncel olduktan sonra windows kurma islemi ne diyorsun usta yarin gidip baska bilgisayardan BİOS son sürümü yukleyip de mi acim pc yi suan daha windowsu yuklemedim bekliyorum bu arada bilgiler icin cok sağol hakkını helal et 🖐️👍

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Suan yanimda bir PC yok bunu yapicak yarina kalıyor cok önemlimi sence BİOS güncel olduktan sonra windows kurma islemi ne diyorsun usta yarin gidip baska bilgisayardan BİOS son sürümü yukleyip de mi acim PC yi suan daha windowsu yuklemedim bekliyorum
Sorun yok. Mümkün mertebe BIOS güncelleyip Windows yükle ama eğer yapamıyorsan çok da takmaya gerek yok.
Ben şu ana kadar kurduğum PC'lerde her zaman Windows kurduktan sonra BIOS güncelledim, sorun yaşamadım/yaşamadılar.
bu arada bilgiler icin cok sağol hakkını helal et 🖐️👍
Sorun yok!

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Sorun yok. Mümkün mertebe BIOS güncelleyip Windows yükle ama eğer yapamıyorsan çok da takmaya gerek yok.
Ben şu ana kadar kurduğum PC'lerde her zaman Windows kurduktan sonra BIOS güncelledim, sorun yaşamadım/yaşamadılar.

Sorun yok!
Ben windowsu kurim bakalim hayırlısı artik BIOS sonra guncellerim açılınca eyv usta kralsın gerçekten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben windowsu kurim bakalim hayırlısı artik BIOS sonra guncellerim açılınca eyv usta krals
Birde asrock b450m pro4 ün windowsu kurmak icin BIOS tuşunu biliyormusun f12 mi acaba ?

Sorun yok!

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin

Ekler

• 20201215_192658.jpg
    20201215_192658.jpg
    1.8 MB · Hit: 38

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Boot u buldum da simdi ben m2 ssd ye kurmak istiyordum ama m2 ssd gözükmedi obur samsung sata 6gb gözüküyor neden acaba?
Orada gözükmeyebilir, bu normal, kafaya takılacak bir şey yok.
Flash belleğinden boot et, Windows kurulum ekranında disk seçimindeyken görürsün diskleri.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Orada gözükmeyebilir, bu normal, kafaya takılacak bir şey yok.
Flash belleğinden boot et, Windows kurulum ekranında disk seçimindeyken görürsün diskleri.
Tm kaydedip çıktım sonra kapandi yeniden acildi ama siyah ekran da kaldi f12 bastik surekli ama yine böyle

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tm kaydedip çıktım sonra kapandi yeniden acildi ama siyah ekran da kaldi f12 bastik surekli ama yine böyle
Başında "UEFI:" yazan flash belleğini seç.

Flash bellekte Windows yazılı herhalde değil mi?

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin

Onu sectim flasdada windows yazılı hicbir sorun yoktu pc siyah ekranda kaldi ne yapsam alt delete flan yaptim ama böyle kaldo siyah ekran

Onu sectim flasdada windows yazılı hicbir sorun yoktu PC siyah ekranda kaldi ne yapsam alt delete flan yaptim ama böyle kaldo siyah ekran

Windowsu kurma sekmesi acildi simdi baska sorun var windows ürün anahtarı dogrulanamadi diyor lütfen yükleme medyanizi denetleyin diyor arkdasim yazilimbudur sitesinden almıştı bana

Son düzenleme:

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Windowsu kurma sekmesi acildi simdi baska sorun var windows ürün anahtarı dogrulanamadi diyor lütfen yükleme medyanizi denetleyin diyor arkdasim yazilimbudur sitesinden almıştı bana
Daha sonra etkinleştir de. Onun çaresine sonra bakarsın.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Daha sonra etkinleştir de. Onun çaresine sonra bakarsın.
Tamam öyle yaptim simdi windows 10 pro yada home secmem gerekiyor sifrem 10 proydu onu secmem gerekir dimi ne yapmaliyim windows 10 home kurup.baska yerden ürün anahtarimi mi alsam yoksa 10pro yukleyip siteyle iletisime mi geceyim ne diyorsun usta?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Tamam öyle yaptim simdi windows 10 pro yada home secmem gerekiyor sifrem 10 proydu onu secmem gerekir dimi ne yapmaliyim windows 10 home kurup.baska yerden ürün anahtarimi mi alsam yoksa 10pro yukleyip siteyle iletisime mi geceyim ne diyorsun usta?
Ben diyorum ki anahtar işini sonra halledersin, şimdi sorma.

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin

Ekler

• 20201215_195858.jpg
    20201215_195858.jpg
    1.7 MB · Hit: 23
Top Bottom