❌İndirim Bitti! ASROCK B650 Livemixer 7200MHZ OC ATX Anakart 6759 TL

Dostum
1-Ramlari hangi mağazadan aldın?
2-Anakarta taktın mı? Biraz yüksek duruyor, sıvı soğutucuya temas ediyor mu? ( Yanlış hatırlamıyorsam sende AL freezer II 360mm almıştın)

Dostum
1-Ramlari hangi mağazadan aldın?
2-Anakarta taktın mı? Biraz yüksek duruyor, sıvı soğutucuya temas ediyor mu? ( Yanlış hatırlamıyorsam sende AL freezer II 360mm almıştın)
Vatan Afyondan geliyor hocam.Ulaşmadı hala.Sıvı soğutucuya temas etmesi imkansız epey yer var yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan Afyondan geliyor hocam.Ulaşmadı hala.Sıvı soğutucuya temas etmesi imkansız epey yer var yani.
Kingston larda iyimiş ama,pahalı biraz 😊

Kingston larda iyimiş ama,pahalı biraz 😊
Kaça aldın

Anakart kendi kendine bios sıfırlıyor bu neyden kaynaklanır acaba ramleri 5200 mhz çekiyorum ertesi gün sıfırlanmış 4800'e alıyor otomatik

Haydaaa :unsure: Anakartın Livemixer mi?
Evet livemixer bios sıfırlıyor pille alakalı olabilir mi acaba çözemedim bi sistem yeniliyelim dedik türlü türlü sorunlar çıkıyor

5500 TL 6400mhz cl32 sizin paylaşmış olduğunuz listeden 😃
(y)Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Sepete ekledim bende 2 ye düşürdüm seçenekleri. Ya Corsair 6000mhz CL30 yada bunu alacam.

Evet livemixer bios sıfırlıyor pille alakalı olabilir mi acaba çözemedim bi sistem yeniliyelim dedik türlü türlü sorunlar çıkıyor
Sistem açılış hızın nasıl?

Şöyle bir açıklaması vardı bi arkadaşın, istersen birde bunu dene
BIOS'a girin, advanced moda geçin, DRAM ayarlarından Memory Context Restrore bulup Enable yapın (DRAM ayarları olarak hatırlıyorum, farklı bir yer de olabilir, o kısmı karıştırın bulacaksınız) sonra Advanced DRAM Configuration/Misc bölümü altında Power Down var onu da Enable yapın kaydedin çıkın. Windows'a ilk giriş yine yavaş olacak ama pcyi tekrar kapatıp açtığınızda hızlanacak.

(y)Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Sepete ekledim bende 2 ye düşürdüm seçenekleri. Ya Corsair 6000mhz CL30 yada bunu alacam.

Sistem açılış hızın nasıl?

Şöyle bir açıklaması vardı bi arkadaşın, istersen birde bunu dene
Bazen hızlı bazen yavaş bir şey sorucam pil normal de düz mü olmalı yoksa fotoğrafta ki gibi mi bu etki eder mi

Ekler

• IMG_4388.jpeg
    IMG_4388.jpeg
    2.2 MB · Hit: 40
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,095
Üyeler
184,570
Son üye