Neler Yeni

Assasin's Creed Origins alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Fuat körpe
alma oyun çok kötü yan görevleri zorla yaptırtarak oyun süresini uzatmaya çalışmışlar 0 zevk alırsın yan görevlerde mesela kocamı kaçırdılar git kurtar yok karıma timsahlar girişti dere yatağında git kurtar böyle böyle saçma sapan iğrenç görevler alma sakın
Bence yan görevlerin olayları hoş mesela okurken bile güldüm misal güzel bir yan görev örneği gösterirmisin.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
alma oyun çok kötü yan görevleri zorla yaptırtarak oyun süresini uzatmaya çalışmışlar 0 zevk alırsın yan görevlerde mesela kocamı kaçırdılar git kurtar yok karıma timsahlar girişti dere yatağında git kurtar böyle böyle saçma sapan iğrenç görevler alma sakın
Oyunu kaç saat oynadınız?

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Selamlar, bundan birkaç ay önce 20 TL civarına Assassin's Creed Odyssey oynayıp baya beğenmiştim, şimdi de hazır indirimdeyken Origins almak istiyorum. Sizce alınır mı?
Şu anda 89,10 TL, 60 TL kupon ile 29,10 TL oluyor. Birde DLC'ler dahil ücretsiz yaması var mı?
Şuan oynuyorum %80'i bitirdim hikayesi mükemmel netflixde dizi izler gibi seni içine alıyor oyun kesinlikle öneririm dlc leri çok güzel hikayenin devamını sağlıyor konusu mükemmel. Türkçe yaması var internette bulabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
yagi taci
Alınır. Üç sene önce PS4' te bitirmiştim. Mekan tasarımlarını çok beğenmiştim. O zamanlar grafikler bana çok gerçekçi gelmişti. Oyunun Final Fantasy ile ilgili bir bölümü vardı en çok o aklımda kaldı.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Şuan oynuyorum %80'i bitirdim hikayesi mükemmel netflixde dizi izler gibi seni içine alıyor oyun kesinlikle öneririm dlc leri çok güzel hikayenin devamını sağlıyor konusu mükemmel. Türkçe yaması var internette bulabilirsin.
Link atabilir misin? Bir tane buldum ama o da paralı işte.

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Kanka başka bir oyundan güzel bir yan görev örneği demiştim.
pardon dikkatli okumamışım başka oyundan örnek verecek olursam witcher 3 ten veriyim oyunun her yan görevi bambaşka bir hikaye sunuyor bize ama ac de öyle değil sadece xp ve para için yapılmış basit görevleri var buda şahsen bana zevk vermedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
deniz berke
Selamlar, bundan birkaç ay önce 20 TL civarına Assassin's Creed Odyssey oynayıp baya beğenmiştim, şimdi de hazır indirimdeyken Origins almak istiyorum. Sizce alınır mı?
Şu anda 89,10 TL, 60 TL kupon ile 29,10 TL oluyor. Birde DLC'ler dahil ücretsiz yaması var mı?
direk cevap alınır ama Odyssey Origins dan daha iyi yani Odyssey>Origins beğenmeme ihtimalin var 20 TL'ye iyi oyun ama ne olursa olsun sonuçda AAA bir oyun
ben 25 e ghostrunner aldım fazladan para varsa bunuda tavsiye ederim

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Odyssey ile oynanış olarak benziyorlar.Level kasma mantığı olduğundan yan görevleri yapman gerek ve yan görevler tekrara düşüyor.Hikayesi de bana ilgi çekici gelmedi.Hikaye sunumu da çok iyi değil.Ama Assassin's Creed oyunu olduğu için ben de alacağım büyük ihtimal.Türkçe yaması mevcut. https://animusprojesi.com/assassins-creed-origins-turkce-yama/ bu linkten ulaşabilirsin.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Güzel oyun, uygun fiyat. Alabilirsin.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Odyssey ile oynanış olarak benziyorlar.Level kasma mantığı olduğundan yan görevleri yapman gerek ve yan görevler tekrara düşüyor.Hikayesi de bana ilgi çekici gelmedi.Hikaye sunumu da çok iyi değil.Ama Assassin's Creed oyunu olduğu için ben de alacağım büyük ihtimal.Türkçe yaması mevcut. https://animusprojesi.com/assassins-creed-origins-turkce-yama/ bu linkten ulaşabilirsin.
İşte bu linkte DLC'ler ücretli, bedavasını kursam sadece ana oyun Türkçe olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

direk cevap alınır ama Odyssey Origins dan daha iyi yani Odyssey>Origins beğenmeme ihtimalin var 20 TL'ye iyi oyun ama ne olursa olsun sonuçda AAA bir oyun
ben 25 e ghostrunner aldım fazladan para varsa bunuda tavsiye ederim
Oyun 30 TL. 20 TL olsa hemen alırdım da 30 TL iskender parası bi düşündürüyor.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
AC Syndicate oynadım bugün daha önce Valhalla dahil tüm oyunları oynamış biri olarak diyorum ki Syndicate ve sonrası alınmaz. Ayrıca optimize özürlüsü bir oyun Origins.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,263
Üyeler
161,021
Son üye
Ferit608
Top Bottom