Neler Yeni

Assassin's Creed Odyssey 9. bölüm bittikten sonra oynamaya devam edilmeli mi?

BGSGP

80+ Bronze
Assassin's Creed Odyssey'de 9. bölümü bitirdim, geri kalan görevler de ''şunu bul, şunu gebert, şu hayvanı kes'' gibi şeyler. Sizce bu görevleri yapmaya devam edersem oyun eğlenceli hale gelir mi yoksa oyun 9. bölümden sonra boş görevler dışında bitiyor mu? (Daha Cult üyelerinin hepsini öldürmedim.)

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
noyanz12
Hikaye bitti ise sil çık. Assassin's Creed yan görevleri ile uğraşılmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
ben oynarken oyun bitmesin istemiştim oyunun finalini kasıtlı olarak yan görevleri (neredeyse) bitirince yapmıştım. cult üyelerinden devam edebilirsin

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Assassin's Creed Odyssey'de 9. bölümü bitirdim, geri kalan görevler de ''şunu bul, şunu gebert, şu hayvanı kes'' gibi şeyler. Sizce bu görevleri yapmaya devam edersem oyun eğlenceli hale gelir mi yoksa oyun 9. bölümden sonra boş görevler dışında bitiyor mu? (Daha Cult üyelerinin hepsini öldürmedim.)
Sen o haritayı nasıl bitireceksin aga? :)

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Ahmet Aydın
cult üyeleri asıl hikaye zaten. cult üyelerinden devam et. En tepedekini öldürünce hikaye bitiyor.

BGSGP

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben oynarken oyun bitmesin istemiştim oyunun finalini kasıtlı olarak yan görevleri (neredeyse) bitirince yapmıştım. cult üyelerinden devam edebilirsin
Cult üyelerinin yarısı haritada falan gözükmüyor. Onun için YouTube'dan falanmı bakmam lazım?
Sen o haritayı nasıl bitireceksin aga? :)
Haritayı komple bitirmeyi düşünmüyorum kalan görevler eğlenceliyse yaparım eğlenceli değilse @noyan123 dediği gibi siler başka oyuna başlarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

cult üyeleri asıl hikaye zaten. cult üyelerinden devam et. En tepedekini öldürünce hikaye bitiyor.
Anladım. Peki yarısı haritada gözükmüyor, onları nasıl bulabilirim?

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Ahmet Aydın
Cult üyelerinin yarısı haritada falan gözükmüyor. Onun için YouTube'dan falanmı bakmam lazım?

Haritayı komple bitirmeyi düşünmüyorum kalan görevler eğlenceliyse yaparım eğlenceli değilse @noyan123 dediği gibi siler başka oyuna başlarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım. Peki yarısı haritada gözükmüyor, onları nasıl bulabilirim?
Haritada gözükmez. İpuçlarını oku. İpuçlarında yerler belirtiliyor. Oraya gittiğinde belirli türlerde ipucu bulursun. Gittiğin mekanda bir not olur. Öldürdüğün birinin üstünde not olur. Mektup olur. O mektuplarda notlarda yeni ipuçları alırsın. Tüm ipuçlarını açtığın zaman üyeyi de açar. Üyenin de nerde olduğunu bi ipucuyla söyler. Gider öldürürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,569
Üyeler
159,638
Son üye
Mcseytan
Top Bottom