Assassin’s Creed Vallhala ekibinde kıdemli yazar olarak görev yapan Alain Marcieca serinin bir sonraki oyununun hangi bölgede geçebileceğine dair bir röportajda fikirlerini belirtti
The Gamer sitesi ile röportaj yapan kıdemli yazarımız, konunun bir sonraki Assassin’s Creed oyununa gelmesi sonrası “seçim yapamayacak kadar çok” olasılık düşündüğünü söyledi. "Fakat M.Ö 5200 yıllarında insanların yaşadığı ve Malta takımadaları içindeki üç adadan en büyüğü olan Malta adası, Benim ilgimi çekiyor. Tarihe takıntılı biri olarak beni Malta adasındaki kayıp bir toplumda bulunan güçlü bir savaşçı grubu için bile heyecanlandırabilirsiniz ve ben de o fikre atıp onu patlatmaya hazır olurum.” dedi.
Daha önceden Haçlı Seferleri'ne tekrardan döneceği gibi haberler ortaya çıkmıştı. İki ihtimalden biri olmak zorunda olacaktır çünkü tarihler arasında büyük fark var. Hangisinin olacağını ilerleyen tarihlerde göreceğiz.
Assassin's Creed Valhalla Writer Says He'd Love To Bring The Series To Brazil
Assassin's Creed Valhalla senior writer Alain Mercieca explains that he'd love to explore the Incas and Spanish Conquistadors in a future game.
www.thegamer.com