Neler Yeni

Assassin's creed unity online oynanıyor mu

H.Sozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hakan SÖZER
Iyı aksamlar herkese arkadasım ıle epıc games platformundan assassin's creed unity oyununu alırsak beraber baglanıp gorevlerı onlıne bır sekılde aynı anda yapabılıyor muyuz bılgısı olan varmı ?
+ Bir de ekstra bır sorum var daha dogrusu bır oneri rica edıcem assassin's creed unity onlıne oynanıyorsa yenı cıkacak olan assasın oyunundan once ssırasıyla baska hangı assasın oyunlarımı oynamamı onerırsınız. veya onerır mısınız cunku yenı oyunun bı assasın oyunuyla pek ılgısı olmayacak gıbı. tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eger assassin's creed unity oyunu onlıne oynanıyorsa daha sonrasında assassin's creed syndicate ve ardından odyssey oynasam guzel olur mu

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Iyı aksamlar herkese arkadasım ıle epıc games platformundan assassin's creed unity oyununu alırsak beraber baglanıp gorevlerı onlıne bır sekılde aynı anda yapabılıyor muyuz bılgısı olan varmı ?
+ Bir de ekstra bır sorum var daha dogrusu bır oneri rica edıcem assassin's creed unity onlıne oynanıyorsa yenı cıkacak olan assasın oyunundan once ssırasıyla baska hangı assasın oyunlarımı oynamamı onerırsınız. veya onerır mısınız cunku yenı oyunun bı assasın oyunuyla pek ılgısı olmayacak gıbı. tesekkurler

Eger assassin's creed unity oyunu onlıne oynanıyorsa daha sonrasında assassin's creed syndicate ve ardından odyssey oynasam guzel olur mu
unity alma aldırma

odyssey tamamen farklı bir evren oynayacaksan ac2-brotherhood-black flag-syndicate-odyssey oyna diğerlerine bulaşma

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Kaan
unity alma aldırma

odyssey tamamen farklı bir evren oynayacaksan ac2-brotherhood-black flag-syndicate-odyssey oyna diğerlerine bulaşma
hocam ben 30tlye falan almıştım önceden ama online oynanıyor mu acaba

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mehmet Zahit Keskin
AC Unity nin bazı görevleri sadece beraber oynanıyor fakat bunlar zorunlu görevler değil. Onun dışında beraber oynayamıyorsunuz ve online ı yok.
AC 2 , AC Brotherhood , Black Flag , Rogue ( En sevdiğim oynanış açısından ) , Origins oyunlarını tavsiye ederim. ( Sonrasını oynamadım henüz. )
AC 1 serinin en kötü oyunu hiç bulaşmayın. Reveletions ı pek başarılı bulmuyorum ama denenebilir. AC 3 ilk oyundan sonra bence en kötü oyun. ( Remastared olanına hiç bulaşmayın. ) Unity oynanışı kötü ve hikayesi de güzel değil bence. Syndicate de aynı şekilde. Bunun dışında üçleme var 2d şeklinde ama onları hiç beğenmedim.

Top Bottom