Arkadaşlar sizce böyle bir şey var mı veya deneyen var mı
uyuya kalıp uykunda astral seyahate çıkıyorsun rüyanı yönetiyorsun gibi bir şey hayalgücünde uçuyorsun yani kesinlikle gerçek değil 2 sene bu muhabbetle kafayı bozmuştum olmadı olmadı daha doğrusu oldu 2 ay uğraşımdan sonra oldu ama korkmalar etrafta böyle garip varlıklar görmeler başladı normal hayatımda duştayken saçımın şampuanını durularken gözümü kapatamıyordum salonda uyuyordum kapılar açık tv açık o derece en son bir defa daha acaba gerçek mi diye kuzene evin bir odasına bir şey saklamasını odayı kitlemesini kilidini de almasını ve bunu benim bilmediğim bir gün yapmasını istedim sonra aynı gece denedim o odada kağıt vardı 12345 küfür falan yazıyordu ertesi sabah gittim dedim kuzene sen mi koymuştun falan diye yok dedi gittik beraber odaya gördüğüm şey yoktu 3 gün sonra koyacaktım ben dedi eğer beni kandırmadıysa kuzen yalan bu astral muhabbeti özellikle massaka falandan görüp denemek istemiştim adam inandırmıştı beni yani artık evet doğru bu demiştim ama yok demek ki onlarda rüya görüyor veya ben beceremedim çok garip muhabbet yani bence 1000 kişiyle falan deneyler yapılıp güvenli şekilde ortalamasının alınması lazım doğru mu değil mi falan diye aman girme denemek istiyorsan ilk denemende zaten olmaz ben yememe içmeme konuşmama pc başında vakit geçirmemeye falan başladım kafayı rahatlattım yürüyüş deniz havuz falan anca oldu 2 ay sonra denememde yani bence hiç uğraşma çünkü olan şeyde kontrol edebildiğin rüyan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde hollandada bir mantar varmış fazla detay vermeyeyim de trde yasal değil sanırım cunku ondada birşeyler oluyor diyorlar onuda önümüzdeki yıllarda gidebilirsem hollandaya denicem