Çözüldü✓ ASUS 23,8" XG249CM mönitöründe G-sync nasıl açıcam

Reaksiyon skoru
24
ASUS 23,8" XG249CM mönitöründe G-sync nasıl açıcam ekran kartım A rog RTX3060 Monitörde ayarlara girdiğimde FS Premium ve elmb sync çıkıyor

Hocam monitörü displayport kablosu ile bağlayın. Ardından nvidia denetim masasından g-sync aktif edebilirsiniz.

ASUS 23,8" XG249CM mönitöründe G-sync nasıl açıcam ekran kartım A rog RTX3060 Monitörde ayarlara girdiğimde FS Premium ve elmb sync çıkıyor
Hocam selamlar aynı monitörü araştırdım almak üzereyim. Öncelikle Memnun musunuz ? Freesync gsync olayı fazla kafamı karıştırdı benim laptop da nvidia çünkü. Gsync açıldı mı ? Display port kutu içeriğinde var mıydı ?

Hocam selamlar aynı monitörü araştırdım almak üzereyim. Öncelikle Memnun musunuz ? Freesync gsync olayı fazla kafamı karıştırdı benim laptop da nvidia çünkü. Gsync açıldı mı ? Display port kutu içeriğinde var mıydı ?
Hocam öncelikle geç cevabım üzerine özür dilerim monitörden son derece memnunum dp kablosu çıkmıyor bu yüzden satın almanız gerek ben hdmi ile 240 hz kullanıyotım yakın zamanda dp kablosu alacağım henüz test edemedim maalesef ama %100 alınır bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,636
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri