IPS panel daha iyi seçenek değil mi ya ? Ama illa TN diyorsan alınır görüşü açısı dardır ama pivotlu bu model üzmez. Ergonomik yani Asus'ta kalite zaten.ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms 165Hz Full HD FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör Alınır Mı
bu fiyata ıps panel var mı önerebilceginIPS panel daha iyi seçenek değil mi ya ? Ama illa TN diyorsan alınır görüşü açısı dardır ama pivotlu bu model üzmez. Ergonomik yani Asus'ta kalite zaten.
Aynı monitör var aslında IPS Panel olan TUF modeli alacaktım ama babam bana sürpriz yapmak istemiş ve almak istemiş onada bu şuan kullandığım monitörü vermişler ve iyikide bunu vermişler çok memnunum monitördenASUS 24" VG248QG 0,5 Ms 165Hz Full HD FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör Alınır Mı
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...CH?magaza=Sepetist&url_src=and-product-detail alınır mıAynı monitör var aslında IPS Panel olan TUF modeli alacaktım ama babam bana sürpriz yapmak istemiş ve almak istemiş onada bu şuan kullandığım monitörü vermişler ve iyikide bunu vermişler çok memnunum monitörden
O attığınızda pivot yok zaten ve curved almayın TN olan kat kat daha iyi. Benim size önerim IPS tarafında bu.
Alınır hocam hangisi uyuyorsa onu alın diyorsanız ben hikaye oyunu oynuyorum görsellik güzel olsun(TN panelin görüntüsüde güzel bu monitörde öyle kötü bir beklentiniz olmasın renkler gayet canlı) IPS panel alın ama diyorsanız ben rekabetçi oyunları seviyorum(Valorant, CS-GO vb.) TN paneli alın derim çünkü tepki süresi daha hızlı ve ghosting olmayan bir monitör.
fps oyunu oynuyorum ve anime izliyorum öncelik fps oyunlarıAlınır hocam hangisi uyuyorsa onu alın diyorsanız ben hikaye oyunu oynuyorum görsellik güzel olsun(TN panelin görüntüsüde güzel bu monitörde öyle kötü bir beklentiniz olmasın renkler gayet canlı) IPS panel alın ama diyorsanız ben rekabetçi oyunları seviyorum(Valorant, CS-GO vb.) TN paneli alın derim çünkü tepki süresi daha hızlı ve ghosting olmayan bir monitör.
Gigabyte G24F2'e bakabilirsin.fps oyunu oynuyorum ve anime izliyorum öncelik fps oyunları
Onu alacağıma MSI G2412 veya Asus VP249QGR alırdım.alınır bence akıcı bir ekranı var ms düşük pivotlu bi ürün 3 yıl garantili
Msi yi düşünüyorumOnu alacağıma MSI G2412 veya Asus VP249QGR alırdım.
Gayet güzel bir monitör bence alabilirsin 0.5 msASUS 24" VG248QG 0,5 Ms 165Hz Full HD FreeSync / G-SYNC HDMI DP Gaming Monitör Alınır Mı