Neler Yeni

Asus A320m-k vs Asus B450m-k II

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Recep İvedik
Problem olmaz hocam çok kaliteli değil fakat fp dir bildiğim kadarıyla b450m h daha iyi fakat sizinhazır sistemde yoktur o asıl önemli olan siz beni dinleyin dk4 sistem alıyorsanız intel olanı alın 200 fazla verip anakartı yeni işlemcisi oyunlarda daha performanslı
dk4 değil hocam ama bir benzeri

Aralarında 600 tl fark var hocam birde amd çoklu çekirdek performansında daha iyi diye biliyorum anakart fiyatları da dshs uygun am4 soketi baya uzun süre idare eder beni ilerde yükseltme yaparsam daha mantıklı geliyor

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
dk4 değil hocam ama bir benzeri

Aralarında 600 TL fark var hocam birde amd çoklu çekirdek performansında daha iyi diye biliyorum anakart fiyatları da dshs uygun am4 soketi baya uzun süre idare eder beni ilerde yükseltme yaparsam daha mantıklı geliyor
Hocam ilerde yükseltme yapsanız bile çok fark olmaz intelde bu şans daha yüksek çünkü daha yeni nesil parça kaltiesi daha iyi aradaki 600 fark 12k lık sistemde hiçbir şey amacınız eğer rendersa amd daha iyi olur fakat oyun için istiyorsanız intel alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ilerde yükseltme yapsanız bile çok fark olmaz intelde bu şans daha yüksek çünkü daha yeni nesil parça kaltiesi daha iyi aradaki 600 fark 12k lık sistemde hiçbir şey amacınız eğer rendersa amd daha iyi olur fakat oyun için istiyorsanız intel alın
Şahsen kendim kullanıyorum sadece anakartı b660 plus özelleştirmesi yapıp aldım performansından memnunum dk4 intelin bu arada h610m d iyidir ben b660 yı ram sebebiylr seçtim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Recep İvedik

Şahsen kendim kullanıyorum sadece anakartı b660 plus özelleştirmesi yapıp aldım performansından memnunum dk4 intelin bu arada h610m d iyidir ben b660 yı ram sebebiylr seçtim
intelde ram kısıtlama felan felan da vardı yanılıyor olabilirim ama bütçem çok kısıtlı.
stok fan açısındada amd daha iyi gibi geliyor hocam zaman ayırdığın için teşekkür ederim

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
intelde ram kısıtlama felan felan da vardı yanılıyor olabilirim ama bütçem çok kısıtlı.
stok fan açısındada amd daha iyi gibi geliyor hocam zaman ayırdığın için teşekkür ederim
Dostum stok fan olarak intelinki kötü değil 12. Nesil fanlaro yenilendi ram kısıtlaması da problem olacağını sanmıyorum 3200mhz zaten

Dostum stok fan olarak intelinki kötü değil 12. Nesil fanlaro yenilendi ram kısıtlaması da problem olacağını sanmıyorum 3200mhz zaten
Render yapıyorsanız blade 6600 oyun amaçlıysa dk4 intel alın derim gerisi size bakar

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Recep İvedik

Render yapıyorsanız blade 6600 oyun amaçlıysa dk4 intel alın derim gerisi size bakar
her ikiside hocam ama çoğunlukla render.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Recep İvedik
Rendersa r5 5500 daha performanslı işlemci skorları karşılaştırması internette güvenilir sitelerde
çok araştırdım kanka o konuda azcik bilgim var onun için amd ye biraz daha sicak bakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,755
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom