Emigrant_TR
80+
Dahası
Merhaba arkadaşlar, yeni bir anakart aldım ASUS B550-F modeli. Eski kartımı söküp yeni kartımın montajını yaptım,!Windows 10 64 Bit’i sıfırdan kurulum yaptım, CD'den anakartin driverlarini yükledim fakat bir türlü Ethernet yüklenmiyor. Kablo takılı ışığı yanıyor anakart üzerinde fakat kurulum olmuyor. ASUS'un kendi sitesinden indirdim telefonumu bağlayarak , Intel'in kendi de sitesinden indirdim; takılı adaptör yok diyor. Sonuç yok, olmuyor. Sıfır anakart mi bozuk yani yardımcı olur musunuz nedendir? ASUS kendi uygulamasındaki driveri yüklerken Windows'la alaka bir hata veriyor bazen does not Support opperating sistem WNT_10.oh 64. Şimdi diyeceksiniz Windows 10 la uyumlu değil, 64 Bit de indirdim güncel Ama olmadı asusun sitesinden indirileni yüklemek için uygulamayı çalıştırıyorum hiç tepki vermiyor Intel den indirdigimi deniyorum takılı adaptör yok diyor kurulumu bitiriyor normalde direkt windows kurulumunda tanıması lazım bios ile alakalı mi aygit yöneticisinde bir tek ünlem işaretli ethernet denetleyicisi kaldı lutfen yardimci olur musunuz