Sarper 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 67 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Sarper Naki YURDAER 26 Haziran 2022 #1 Tek jacklı kulaklığı bağladım çalıştıramadım internette line in veya ses kartı almanız gerekiyor diye yazıyordu. Bu girişe taktım işte çalışmıyor. Nasıl halledebilirim acaba?
Tek jacklı kulaklığı bağladım çalıştıramadım internette line in veya ses kartı almanız gerekiyor diye yazıyordu. Bu girişe taktım işte çalışmıyor. Nasıl halledebilirim acaba?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,619 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,563 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 26 Haziran 2022 #2 Line in dediği şey farklı bir iş için kullanılıyor diye biliyorum. Eğer mikrofonla birlikte kullanmak istiyorsan bölücü aparat alman gerekiyor.
Line in dediği şey farklı bir iş için kullanılıyor diye biliyorum. Eğer mikrofonla birlikte kullanmak istiyorsan bölücü aparat alman gerekiyor.
Sarper 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 67 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Sarper Naki YURDAER 26 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Acaba type to jack aparatı ile çalışabilir mi yoksa direk mi tek dişiden çift erkek yapan aparatı mı almam lazım ? Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Haziran 2022 Hızlı cevabınız için teşekkür ederim bu arada.
Acaba type to jack aparatı ile çalışabilir mi yoksa direk mi tek dişiden çift erkek yapan aparatı mı almam lazım ? Mesaj otomatik birleştirildi: 26 Haziran 2022 Hızlı cevabınız için teşekkür ederim bu arada.
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,619 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 69,563 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 26 Haziran 2022 #4 Aynı anakartı kullanıyorum ben. Ön panelde çift erkek aparatla kullanıyorum.
Sarper 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 67 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim Sarper Naki YURDAER 26 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Tamamdır bende öyle yapıyım en iyisi , öneri yapabileceğiniz jack aparatı var mı acaba bildiğiniz ? Çok soru soruyorum kusura bakmayın gerçekten.
Tamamdır bende öyle yapıyım en iyisi , öneri yapabileceğiniz jack aparatı var mı acaba bildiğiniz ? Çok soru soruyorum kusura bakmayın gerçekten.