Hayırfaturada yazmıyor mu
Kutuda yazar ekran kartının üzerinde etiket varsa orada yazar SN olarak yazabilir o kodu gireceksinizArkadaşlar bildiğiniz üzere Asus RX6700XT indirimde ve bende aldım.Başvuru yerinde promosyon ürün serisi girmemi istiyor ne girmem gerekiyor anlamadım.
Hocam cashback yerinde IBAN istiyor giriyorum fakat geçersiz IBAN diyor farklı ibanlarda da bu hatayı veriyor neden acabaKutuda yazar ekran kartının üzerinde etiket varsa orada yazar SN olarak yazabilir o kodu gireceksiniz
bilmiyorum hiç öyle bir hata almadım. Normal adıma kayıtlı kartın ibanını girdim sonra BIC kodu girdim onaylandı her seferinde. Kart kendi adınıza olmalı galiba öyle bir muhabbet vardıHocam cashback yerinde IBAN istiyor giriyorum fakat geçersiz IBAN diyor farklı ibanlarda da bu hatayı veriyor neden acaba
hocam BIC kodunu nerden ögrenebilirizbilmiyorum hiç öyle bir hata almadım. Normal adıma kayıtlı kartın ibanını girdim sonra BIC kodu girdim onaylandı her seferinde. Kart kendi adınıza olmalı galiba öyle bir muhabbet vardı
internettenhocam BIC kodunu nerden ögrenebiliriz
Zekice fikir...internetten
Hangi bankayı istiyorsan örneğin: ziraat bankası swift kodu diye yaz zaten çıkıyorhocam BIC kodunu nerden ögrenebiliriz