ASUS DUAL RTX5070 28.950₺

Alıntıyı görüntüle

asus dual mi gigabyte windforce mu soruları gelmeye başlar birazdan. çünkü aynı fiyata gigabyte amca 3 fanlı ve dual'e göre kallavi soğutucu bloklu olanı veriyor. gerçi asus'ta oc farkıda var ama kim napsın %2-3lük farkı.
Fan sesi ve rulman seslerini çekmek istiyorsanız bunu da tercih edebilirsiniz.
Windforce kartlar bu gidişle hiçbir zaman düzelmeyecek arkadaşlar.
Şahsen bu paralara 9060xt tabii ki tavsiyem olur sırf aynı fiyatta diye wf 3 fanlı 5070 almayı tercih etmem.
GAINWARD veya PNY veya GALAX marka ekran kartları GIGABYTE Windforce veya Eagle yerine tercih ederim.

Tüm amd kartlara indirim verip 9070 nitro+ boş geçen vicdansız vatan
9070xt nitro plus geri gönderdim bugün umarım sorunsuz iade alırlar . dün 2nci elden 6 aylık 9070 nitro+ plus aldım 25k ya güç kaynağı işi kafama takılıyordu bu şekilde bir nevi çözdüm kendimce . 9070 xt pulse gerçekten çok güzel kart bu fiyata özellikle 3 taksit peşin fiyatına bence 5070 yerine kesinlikle tercih edilmeli .
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun . Nice sağlıklı huzurlu bayramlara inşallah .
25k ya nitro plus 9070 xt cok iyiymis valla. Vatandan aldigini neden iade ettin onu merak ettim. 33.400 e aldin galiba

Gigabyte den uzak durun alev topu. Ayrıca inno olsun gigabyte olsun asusla karşılaştırmayın komik oluyor :)
Neden ? asusun prime ve tuf modelinden iyi olan tonlarca model var rog strix te dahil.

Neden ? asusun prime ve tuf modelinden iyi olan tonlarca model var rog strix te dahil.
Giriş modellerin fanı çok sesli, termal jel kullanılıyor hala ve bir çok kişi akma şikayetinde bulundu , Türkiye de nasıl bilemem ama global de garanti berbat
Nvidia 50xx/Amd RX 90xx serisinde Gigabyte kart tercih etmek için bir sebep yok. Evet termal jel sorunu çözülmüş olabilir ama ürünü denemeden bunu test edebilir misiniz? Hayır. Marka savunmaya gerek yok bu seride gigabyte pas geçiyoruz.

Son düzenleme:
25k ya nitro plus 9070 xt cok iyiymis valla. Vatandan aldigini neden iade ettin onu merak ettim. 33.400 e aldin galiba
2nci el aldığım düz 9070 nitro+ xt değil , vatandan aldığım xt modelini iade sebebim cw ve bilgisayarı kapattığımda tekrardan açılmıyordu gücü tamamen kesip öyle açıyordum birkaç şey denedim olmadı geri gönderdim. Güç kaynağı kafama takılıyordu değişmek istemedim düz 9070 aldım. İşin biraz suyunu çıkarmış gibi görünsemde aslında 9070 xt red devil da var elimde ama aldığım günden beri şu 8x3 pin girişi içime sinmedi bunun dışında red devil nitro+ dan sessizlik ve soğutma açısından daha güzel bir kart bana göre . Onun da argb pinleri kırılmıştı öyle satmak istemediğimden servise gönderdim .

Fan sesi ve rulman seslerini çekmek istiyorsanız bunu da tercih edebilirsiniz.
Windforce kartlar bu gidişle hiçbir zaman düzelmeyecek arkadaşlar.
Şahsen bu paralara 9060xt tabii ki tavsiyem olur sırf aynı fiyatta diye wf 3 fanlı 5070 almayı tercih etmem.
GAINWARD veya PNY veya GALAX marka ekran kartları GIGABYTE Windforce veya Eagle yerine tercih ederim.
e kanka şuan bu kartla ben sistem toplama rehberini çekiyorum. tüm testlerinide yaptım fan rattle ve rulman sesi hiç yok. 3000 ve 4000 serisindeki rattle problemlemini çözmüşler galiba. bildiğin tuf 4070ti super nasıl ses çıkarıyorsa birebir aynı. sadece kartın fanları Allah için küçük ama fiyatına göre hiç fena değil.

e kanka şuan bu kartla ben sistem toplama rehberini çekiyorum. tüm testlerinide yaptım fan rattle ve rulman sesi hiç yok. 3000 ve 4000 serisindeki rattle problemlemini çözmüşler galiba. bildiğin tuf 4070ti super nasıl ses çıkarıyorsa birebir aynı. sadece kartın fanları Allah için küçük ama fiyatına göre hiç fena değil.
Bir zamanlar asus tuf 1660 serisinde ki gibi gigabyte ın bu serisi de soğutması kötü oldu marka kaliteli ama en azından kendilerini toparlayana kadar uzak durmak lazım . Diğer yandan soğutucu macun vs akması sorunu için belki yeni üretimde sorunsuz gelir ama alıp o kumarı kim oynayacak .

Soğutması daha iyi değil hocam + Asusun 1 yıl fazladan garantisi var
Edit: 3 fan olan model olduğunu farketmedim 3 4 derece daha iyi olabilir 2 yıl mi 3 yıl mi garanti tercih ettiğinize karar vermeniz lazım
2 fanlı modeli bile iyi soğutmaya sahip. 3 fanlı dahada iyi olur.

2 fanlı modeli bile iyi soğutmaya sahip. 3 fanlı dahada iyi olur.
Pek değil yav 2 fanlısı 2100 rpm 72-73 derece ki bu bahsettiğim kısa süreli bir test, muhtemelen çok rahat 75 dereceleri de görecek fan daha da hızlanacak ne bileyim ben sevmiyorum bu kadar ses, prime 1200 rpm 65 derecede çalışıyor çoğu zaman sesi bile yok çok kez msrp fiyatta satıldı o yüzden ben sevemedim innoyu 1k fazla vereyim başım ağrımasın :D Prime serisi msrp de bulunduğu sürece çok güzel bir model ne çok sesi var ne de ısısı var adam akıllı + 1 yıl fazla garanti de ekstrası

Pek değil yav 2 fanlısı 2100 rpm 72-73 derece ki bu bahsettiğim kısa süreli bir test, muhtemelen çok rahat 75 dereceleri de görecek fan daha da hızlanacak ne bileyim ben sevmiyorum bu kadar ses,
Abdullah Hacıgül'e inanmıyor musun?

Geri