ASUS DUAL RTX5070 28.950₺

Abdullah Hacıgül'e inanmıyor musun?
Orda ki değerler hocam zaten bahsettiğim? :D 72-73 derece 2150 rpm diyor kendisi de ki bunlar kısa süreli testler oyunda durdukça değerler daha da artacaktır sizin için direk gerekli yerden başlayacak şekilde ekliyorum.

Soğutması daha iyi değil hocam + Asusun 1 yıl fazladan garantisi var
Edit: 3 fan olan model olduğunu farketmedim 3 4 derece daha iyi olabilir 2 yıl mi 3 yıl mi garanti tercih ettiğinize karar vermeniz lazım
2 yıl kullanılamayacak garanti mi 3 yıl kullanılamayacak garanti mi sorusu

2 yıl kullanılamayacak garanti mi 3 yıl kullanılamayacak garanti mi sorusu
Penta da garanti yönünde hiç sorun yaşamadım sizin tecrübeleriniz için üzgünüm ama pentada 3 kez garantiye gittim 3ünde de 0 sıkıntı değişim aldım. Siz hangi firmada sorun yaşadınız hocam bizde ona göre hareket edelim.

Penta da garanti yönünde hiç sorun yaşamadım sizin tecrübeleriniz için üzgünüm ama pentada 3 kez garantiye gittim 3ünde de 0 sıkıntı değişim aldım. Siz hangi firmada sorun yaşadınız hocam bizde ona göre hareket edelim.
asus tan soğudum bir daha ne öneririm ne alırım ne de önünden geçerim

Gigabyte den uzak durun alev topu. Ayrıca inno olsun gigabyte olsun asusla karşılaştırmayın komik oluyor :)
marka fanatikliğini bıraksanız mı acaba asusun ismi bir kere çıkmış asus diyip duruyorsunuz. galax exgamer verdiler bu paraya.

Marka fanatikliğim yok. Size tavsiyem Gigabyte Windforce serisinden kesinlikle uzak durmanız bir RTX 4090 aldım başıma gelmeyen kalmadı. VRAM yandı durduk yere 2 defa (oyun oynuyorum sadece). PCIE 4.0 uzatma kablosu aldım kasa modifiyesi için kablo ile çalışmadı doğrudan takınca çalışıyordu dedim belki sorun kablodadır servisten değişim istedim değiştirildi çalışmadı. Tayvan'dan firma kablo gönderdi yine çalışmadı farklı kart takınca çalışıyordu gibi bir çok problem. "Kısacası almayın." :)

e kanka şuan bu kartla ben sistem toplama rehberini çekiyorum. tüm testlerinide yaptım fan rattle ve rulman sesi hiç yok. 3000 ve 4000 serisindeki rattle problemlemini çözmüşler galiba. bildiğin tuf 4070ti super nasıl ses çıkarıyorsa birebir aynı. sadece kartın fanları Allah için küçük ama fiyatına göre hiç fena değil.
Merhabalar,
rulman ve fan sesi testi çok göremedik açıkçası global'de de 5070 windforce alan kişi bile yok. 5070 ti var ve şuna bir bak.

Bu sesle oyun oynamak istemem açıkçası.

2nci el aldığım düz 9070 nitro+ xt değil , vatandan aldığım xt modelini iade sebebim cw ve bilgisayarı kapattığımda tekrardan açılmıyordu gücü tamamen kesip öyle açıyordum birkaç şey denedim olmadı geri gönderdim. Güç kaynağı kafama takılıyordu değişmek istemedim düz 9070 aldım. İşin biraz suyunu çıkarmış gibi görünsemde aslında 9070 xt red devil da var elimde ama aldığım günden beri şu 8x3 pin girişi içime sinmedi bunun dışında red devil nitro+ dan sessizlik ve soğutma açısından daha güzel bir kart bana göre . Onun da argb pinleri kırılmıştı öyle satmak istemediğimden servise gönderdim .
Düz 9070 nitro + var bendede amazondan 30k ya almıstım 2 ay önce falan, yük altındayken ağır bobin titreşim sesi geliyor tabii ki performansa bi etkisi yok ama sonuçta sesten rahatsız olanlar için etkiler,soğutma performansı olarakta ciddi diyorum dünyadaki en iyi soğutmaya sahip olabilir bu seride en baba en ağır oyunda da maks 56derece gördüm,çoğu oyunda fan bile açmıyor

Düz 9070 nitro + var bendede amazondan 30k ya almıstım 2 ay önce falan, yük altındayken ağır bobin titreşim sesi geliyor tabii ki performansa bi etkisi yok ama sonuçta sesten rahatsız olanlar için etkiler,soğutma performansı olarakta ciddi diyorum dünyadaki en iyi soğutmaya sahip olabilir bu seride en baba en ağır oyunda da maks 56derece gördüm,çoğu oyunda fan bile açmıyor
Amazonda geçen hafta 28k 6 taksit vardı xt olanı aldım diye bakmadım hiç ama güzel benim için dediğim gibi kablo gizleme sadeliği cezbediyor ve evet soğutması iyi bende ki kart da cw var ama rahatsız edecek düzeyde değil . kesin çözüm değil ama farklı güç kaynağında cw azalabiliyor .

Kendi adıma konuşmak gerekirse, hazır sistemlerde kullanılan Asus’un iki fanlı giriş seviyesi Dual kartını alacağıma, PNY, Inno3D, Gigabyte , MSI veya Colorful gibi markaların üç fanlı modellerini daha uygun fiyata alır, keyfime bakarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm amd kartlara indirim verip 9070 nitro+ boş geçen vicdansız vatan
9070xt nitro plus geri gönderdim bugün umarım sorunsuz iade alırlar . dün 2nci elden 6 aylık 9070 nitro+ plus aldım 25k ya güç kaynağı işi kafama takılıyordu bu şekilde bir nevi çözdüm kendimce . 9070 xt pulse gerçekten çok güzel kart bu fiyata özellikle 3 taksit peşin fiyatına bence 5070 yerine kesinlikle tercih edilmeli .
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun . Nice sağlıklı huzurlu bayramlara inşallah .
Nvidia kart almak istediğim de akla gelen elli 70 oluyor sonrasında ise AMD doksan 70xt geliyor almaktan vazgeçiyorum 😀 40 serisinde de öyleydi 7800xt esiyordu Allah'tan sonra 4070super geldi de rx7800xt geçmişti

Son düzenleme:
2nci el aldığım düz 9070 nitro+ xt değil , vatandan aldığım xt modelini iade sebebim cw ve bilgisayarı kapattığımda tekrardan açılmıyordu gücü tamamen kesip öyle açıyordum birkaç şey denedim olmadı geri gönderdim. Güç kaynağı kafama takılıyordu değişmek istemedim düz 9070 aldım. İşin biraz suyunu çıkarmış gibi görünsemde aslında 9070 xt red devil da var elimde ama aldığım günden beri şu 8x3 pin girişi içime sinmedi bunun dışında red devil nitro+ dan sessizlik ve soğutma açısından daha güzel bir kart bana göre . Onun da argb pinleri kırılmıştı öyle satmak istemediğimden servise gönderdim .
Hmm anladim bro. Bende vatandan 9070 xt nitro+ alacaktim. Sen boyle diyince bi urkmedim degil. Ne yapsak kasimi mi beklesek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim msi 4090 da da cw vardi. Ben o sorunu fps i sabitleyerek cozmustum. Monitorum 240 hz normalde. 120 hz ye cekip oyunlarda max 120 olacak sekilde ayarladigim da cw baya baya azalmisti. Fps arttikca cw artiyordu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,956
Üyeler
184,540
Son üye
taner dmrrn
Geri