yamuk duruyorsa gerekliArkadaşlar asus dual rx7800xt ekran kartım var alalı 3-5 ay oldu olmadı. Ekran kartı tutucusu gerekli mi bi yamulma eğilme olur mu? Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
Ben gözle görülür bir yamukluk göremiyorum ancak ileride yamulur mu eğilir mi diye önlem almam lazım mı diye sormuştumyamuk duruyorsa gerekli
tutucu pahalı değil alın ne olur ne olmazBen gözle görülür bir yamukluk göremiyorum ancak ileride yamulur mu eğilir mi diye önlem almam lazım mı diye sormuştum
Dual ekran kartı ıcın gerek yok bence sarkıyormudaArkadaşlar asus dual rx7800xt ekran kartım var alalı 3-5 ay oldu olmadı. Ekran kartı tutucusu gerekli mi bi yamulma eğilme olur mu? Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
Peki kasanın içine farklı bir madde koyuyorumya sonuçta o bi sıkıntı yaratır mı kasaya sıcaklık anlamında. Kalem gibi bir şey koyacağım çünkü geçici olarakta. @seyfx @AlestawaiTemudan 80tlye almıştım. İçinde şüphe olacağına al geç bir tane
Sıcaktan eriyecek yada statik elektrik yapacak bir şey olmadığı sürece sorun olmaz ama geçici olarak koyduğunu çok uzun süre kullanma destekleyici parçayı al derimPeki kasanın içine farklı bir madde koyuyorumya sonuçta o bi sıkıntı yaratır mı kasaya sıcaklık anlamında. Kalem gibi bir şey koyacağım çünkü geçici olarakta. @seyfx @Alestawai
Siz aldınız mı? Bi öneriniz var mı sıkıntı yaratmayacak bir tutucu?Sıcaktan eriyecek yada statik elektrik yapacak bir şey olmadığı sürece sorun olmaz ama geçici olarak koyduğunu çok uzun süre kullanma destekleyici parçayı al derim