Neler Yeni

İnceleme ASUS firması ile yaşadığım sorunlar!

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
haklısın abi tuf serileri zaman zaman performans olarak strix den daha iyi sonuç veriyor üstelik fiyat olarakta strix e kıyasla daha ucuz ve daha iyi bir iş başardığı da zaman zaman görülebiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bir soru sorucamda klavyeyi çıkartıp takınca aura sync ile bağlantısı kopuyor mu? benim tuf gaming k3 modeli klavyemde öyle tekrardan armoury crate yazılımından aura sync i açmam gerekiyor.
Hiç denemedim ama eve gidince senin için denicem bu durumu. Seni etiketleyip profiline mesaj atarım. Sadece daha önceden aura açıyorsam, pc kapatıp açsam da aura tekrar devreye girip çalışıyor. Kabloyu çıkarıp takmayı hiç denemedim.

krammer

80+ Bronze
Armoury Crate uygulaması gerçekten vasat bir uygulama. Hatta uygulama bile denmemeli. Onun dışında söylediklerinize katılmıyorum. Ben yıllardır Asus kullanırım öyle senin gibi sistem toplamaya 1979 da başlamadım ama vardır bizimde bir bildiğimiz ve fikrimiz. Her şeyi sen biliyorsan dil de biliyorsan ne mutlu sana işte git yabancı forumlarda takıl. Tuf serisi konusunda söylediklerine de katılmıyorum tüm sistemimi A dan Z ye Tuf olarak da kullandım ama zamanla ufak tefek değişiklikler yaptım. Asusta sadece anakart beğenmiyorum giriş orta üst farketmez her türlü MSI alınmalı bence. Bak bunlar benim görüşüm biri gelir "haha atar biri gelir üzgün atar biri de hak verir" bunlar olması gereken şeyler eleştiriye açık değilsen herkese açık bir platformda konuşma.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Hiç denemedim ama eve gidince senin için denicem bu durumu. Seni etiketleyip profiline mesaj atarım. Sadece daha önceden aura açıyorsam, pc kapatıp açsam da aura tekrar devreye girip çalışıyor. Kabloyu çıkarıp takmayı hiç denemedim.
tamamdır dostum beklemedeyim

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Markadan daha çok modele yönelmeli. Her markanın iyi kötü modelleri var. Ancak Tuf serisi bir zamanlar çok iyiydi. Sonra vasatlaştı. Tepkiler gelince biraz iyileştirmeye çalıştılar. Asus'un Amd laptoplarda da soğutma performansı eleştirildi. Google'da "Asus rezaleti: AMD işlemcili cihazlarda bilerek kötü soğutmalar kullanılmış" diye aratın.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@RevDeisDou Burada sorun yaşamayanların dedikleri gibi ürünü sadece alıp tak kullan var mı sorun, yok. Dünyanın en büyük donanım firmalarından bir tanesinin satışları tek bir forum konusuyla düşüreceğim, bilmiyor musunuz :) Yazılımmış, OC'miş sizene kardeşim eskiden bunlar mı vardı.

@Mehmet Yılmaz Anlık sinirlik bir durum değil. Uzun zamandır bazı sorunların çözülmesini bekliyorum fakat Asus'un gram umurunda değil. Ben de bunları yazmaya karar verdim. İnsanların bazı şeyleri alırken daha doğru araştırma yapabilmesi için. TUF için şu an birkaç model Strix'ten iyi sonuç verebilir ama genel ortalama anlamında bu ürün grubu önceden bu şekilde değildi. Genel olarak kalite kaybı mevcut.

@SorryImSoBussy TR'ye mail olarak gönderim sağlamadım. Daha önce hizmet veremediğini bildiğim için direkt Global'a mail yollladım.

1657705359955.png

Daha önce yine bir mail yollamıştım bu inceleme konusu ile ilgili yine bir dönüş olmamıştı. En azından bir dönüş ya dönüş, bu kadar zor olamaz.
1657704919897.png

Sonraki mesajında mail attığını söyledi fakat bu konuda da bir dönüş kendisi de gösteremedi. Ödül gönderimin de fatura istenmiyor mu? Buralara hiç girmeyeceğim.

Konuya ve yorumlarıma gülüp, gülücük atabilirsiniz emin olun bunlar problem değil. Sorun yaşamayan çoğu kullanıcı ürünü alıp tak/çalıştır mantığı olan kişiler.

Bu konuları açma nedenimiz firmaların az da olsa kullanıcılara bir değer verip, sorunlarını gidermeye çalışması. Bir üründe iki üründe sorun yaşıyorum diye gelip genel bir konu açmıyorum. Uzun zamandır deneyimleyip, test yapıp, diğer kullanıcıların araştırması sonucu gelip böyle bir konu açıyorum ve sadece 2-3 kanal takip edip, sistem tavsiyesi veren insanların konuda linç etmesi üzücü. Bunun nedeninde tanınırlığımın düşük olması. Technopat forumunda devam edip, orada bir konu açsaydım eminim bu kadar tepki görmezdim, DV2 konusunda da benzer şeyleri gördüm bunlar problem değil keşke her şey söyledikleriniz gibi toz pembe olsa...

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Yaklaşık 10 senelik Asus kullanıcısıyım. Konuyu ilk gördüğümde "İyi de bu arkadaş hiç mi MSI, Gigabyte kullanmadı?" diye bir sordum. Yazılım kısmında kısmında birinci dereceden sana katılıyorum. Şu zamana kadar sanırım kullanmadığım Asus yazılımı kalmadı. Şu güne kadar da Asus ekosistem kullandım -ki yine masaüstü bilgisayara geçsem- yine kullanırım.

Asus yazılımlarını değerlendirmem gerekirse pek iyi şeyler yazamayacağım. İyi davranmadıkça rezalet deneyim yaşatan yazılımları olduğunu her beyin her dil her insan öne eğilip kabul etmeli. Herhangi bir Asus yazılımını kurarken arkada açık program olmaması, internetin stabil olması ve kurulum esnasında kurulumu etkileyecek herhangi bir şey olmamasına dikkat etmek gerek. Sadece bununla kalmayıp kullanırken de özenle kullanmak gerekiyor. Çokça görüyorum ve yardım da ediyorum AiSuite kurup sistem dosyaları bozulanı, Armoury Create'te sorun yaşayanı vs vs. Asus'un kullandığım yazılımlardan cidden neredeyse çok minimal problem yaşadım. Şans olduğunu da pek düşünmüyorum ancak stabil bir yazılımı yok diyebilirim.

Teknik destek olarak yorum yapamam çünkü aldığım Asus ürünlerinin hiçbirinde bir sorun yaşamamıştım. Basit bir durumu da Türkçe Canlı Destek üzerinden çözmüştüm.

Asus'a en çok kızdığım noktalardan biri de bu. İsimlendirme ve konumlama/segmantasyon. Prime adı altında bir serisi var, nadiren iyisi de içinde çoğunlukla boşu da içinde. B560M-K gibi bir anakartı kullandım beynim durdu. 1 adet fan portu mu olur ya? Gerçekten inanılmaz saçma.Sabertooth yani TUF 2015-2021 arasında orta-düşük bütçe "gerçi neresi düşük belli değil" odaklı ürünler üretmeye başladı ve marka adına zarar vermeye başladı. Çokça nasıl ısındıkları hakkında makaleler, konular, yazılar yazıldı. Günümüz itibariyle tekrardan TUF'a özen gösterilmeye başlandı. Yapmamaları gereken bir şeyi yaptılar ve akıllarının başlarına gelmesi epey uzun sürdü. İnsanlar "TUF" ismini duyunca "kalitelidir, sağlamdır, iyidir" derken "ısınıyor, yanıyor, pişiyor, patlıyor" demeye başladı. ROG ise her zaman top seviye olarak düşündüğümüz ancak yeri geldiğinde utanç verici kötülükte olan -genellikle AMD tarafında- ürünlerdi. ROG'ye ekipman haricinde pek laf edilemez tabii aşırı fiyatı dışında.

Ürünlerde yaptığı hatalar ise gerçekten saçma olabiliyor. B550-XE gibi B550 serisinin en üst modelini piyasaya sürüyor, diyor ki Overclock üstadı bir kart. Birazcık incelediğinizde 8 katmalı bir PCB ile geldiğini görüyorsunuz. "Oh! Şimdi RAM hız aşırtma yapabileceğim bir B550 Asus ürünü!" diye ürünü aldığınızda eski topoloji kullandıklarını 2x8 ile 4400MHz, 4x8 ile 3866MHz'de limitlendiğini görene kadar. RAM OC için gerekli ayarların bulunmadığını da görünce tam oluyor. O kadar para verip bununla karşılaşınca inanılmaz hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Kart gerçekten inanılmaz. Teknik olarak inanılmaz detaylara sahip, VRM konusunda en tepe B550 kart Unify'dan daha serin. Ancak saçmalıkların sonu tükenmiyor Asus'da. Aklınızın ermeyeceği kadar büyük hataları rahatlıkla yapabiliyorlar.

Her şey iyi güzen ancak neden 10 senedir Asus kullanmaya devam ediyorum?
Tek kullandığım marka tabii ki Asus değil. Gigabyte ve MSI da kullandım. Şunu belirtmeliyim ki MSI ve Gigabyte tarafında yaşadığım sorunların ardı arkası kesilmedi. Asus'un sorunlarını bunun gibi 3 paragraf daha yazabilirim, sorunun mantığını da az çok belirleyebilirim ancak bunlar Gigabyte ve MSI'dan çok daha küçük sorunlar. Durduk yere Crash'lenip bozulan BIOS'u 2 markada duydum. Üstelik bunu sıkça duydum şahit de oldum. Biri Biostar diğeri MSI. Mystic Center hakkında basit bir ayar sebebiyle tetiklenen saçma sorunlar, BIOS ekranındayken görüntünün bozulması, bir chipsetteki tüm anakartlar Update alırken üst seviye kartını sadece kendisine mail atanlara Alpha BIOS olarak verip aylarca güncellemeyen ve daha bir çok garip sorunları yaşadığımı deneyimlediğimive şahit olduğum. MSI'ın yazılım konusunda Asus ile benzer olduğunu düşünüyorum. Asus'larda yazılımsal sorunlar donanımsal bir soruna hiç yol açmamıştı veya ben denk gelmedim. MSI ve Gigabyte'ta ise hem deneyimledim hem şahit oldum. Gigabyte'ın üst seviye bir monitörünü kullanırken Firmware Update ile klasik dil/bölge sorununu yaşadım. Çözümünü bulmam epey uzun sürdü ancak bir şekilde bulabildim. Bu süreçte ulaşabileceğim bir Türkçe destek hattı yoktu, böyle bir beklentim de yoktu. Globalden sorunu çözemediler ancak yine de çözümünü buldum. Burada da pek sıkıntı yok. Çünkü ilk deneyimde dil/bölge cidden akla gelen bir şey olmuyor. Tüm bağlantılarımın doğruluğundan emin olup Firmware güncellememi sonunda başlatabilmemin mutluluğuyla sevinirken güncelleme sonrası görüntü için bağlı olan portun fiziksel olarak hasar almasıyla hayallerim suya düştü. Ölü piksel muhabbetine falan girmeyeceğim çünkü panelleri kendileri yapmıyorlar ve her panel markasında olabilecek şeyler. Tabii bu da önemli değil. Gigabyte'ın RGB'li hiçbir ürününü kullanmamanıza rağmen zorla RGB Fusion kurmanızı istiyor. Seçim hakkı tanınmıyor. Bu da basit bir durum. RGB Fusion'un ne kadar geri kaldığını, SIV ve bir yönetim programının daha aşırı ilkel olduğunu, BIOS'ta bir ayarın birden fazla yerde farklı isimlerle bulunmasını ve aşırı düzensiz/kullanıcı dostu olmayan yazılımlarının ve BIOS'larının olduğunu deneyimledikçe markaya karşı buz gibi oldum.

Keşke vaktim olsa da daha çok deneyimimi yazabilsem.
Konu için eline sağlık. Güzel yerlere değinmişsin.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
BIOS'ta bir ayarın birden fazla yerde farklı isimlerle bulunmasını
Bu cidden sinir bozucu. Gigabyte da sekmeleri gezmeniz falan lazım mesela FCLK ayarı bambaşka yerde olabiliyor bazı serilerinde. MSI ürünlerde ise yine ayarlar başka yerde de var lakin daha ilk panelde işinize yarayan tüm ayarların %95' i var ve siz onları değiştirince öbür taraftaki ayarlar da değişiyor. Gigabyte kullanırken öbür taraf AUTO kalıyordu. Mesela bir tarafta SoC voltajı 1.1v iken diğer tarafta 1.05v yazıyor hangisi gerçek bakmadan bilemiyorsun :D. ASUS bios ta çok iyi değil. Öğrenme kısmında en kolay BIOS net MSI en azından klasik OC yapanlar için. İlk anakartınız asussa nasıl olur bilmem ama başka firmadan geçişte her şeyin ismi farklı olduğu için zor biraz.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şunları da bırakayım buraya. Bazı arkadaşlar için, belki ismimiz yok diye linçlenmemizin önüne geçer.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,056
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şunları da bırakayım buraya. Bazı arkadaşlar için, belki ismimiz yok diye linçlenmemizin önüne geçer.

Boştan yere olayı üzerine alma dostum. Burada her marka eleştiriliyor. Kimselerin sesi çıkmazken bu içerikleri yapan da biziz zaten. Fakat yiğidi öldür hakkını yeme diye bir söz vardır. Onu da diğer markaları aktif olarak kullandığında anlayacaksın.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@Toxpox Yorumunuz için teşekkürler, değinecek o kadar çok şey var ki firmalar adına ama yazılan yorumları görmüşsünüzdür. İnsanlar para verdikleri veya sevdikleri şeylere tapmaya bayılıyor(bu bizim ülkemizde her alanda öyle siyaset vs.), işin daha garip kısmı birçoğunun bu ürün gruplarına erişimi ve kullanım imkanı yok. Sorunları gösterip firmaların düzeltmesini talep istediğinizde bu olayları komik buluyorlar.

Sizde sorunlar yaşadığınızı fakat daha az olduğu için Asus'ta kaldığınızı belirtmişsiniz. Bu yazdıklarınız bir sonraki kişi için bu ürünler alacakları kişiler için bir fikir edinme ve karılaştırma olabilecek şey olduğunun farkında değiller.

Şu an satış fiyatı 3.5-4k olan kulaklığın firmware sorununu 2 yıldır çözemiyorsan ben seni istediğim gibi yerden yere vururum, bu konuda kimse kusura bakmasın. Ya kulaklığını geri alırsın ya da sorunu çözersin bu kadar basittir bu olay, Asus ne yapıyor hiçbirini :)

1657718072774.png

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Konu başlığını gördünüz, ne alaka dediniz merak ettiniz şimdi detaylarına inelim.

Bazı insanlar, bazı markalara hayranlık duyar setini yapayım, bunun ürünün alayım gibi ben de onlardan biri yok Asus, MSI, Gigabyte benim için top seviyedeki markalardır. Koskoca Asus'u ben burada eleştirerek bitiremem tabii ki ama yaşadığım deneyimleri aktarırsam en azından insanların akıllarında biraz daha fikir edindirebilirim. Şu an kullandığım sistem de anakart, GPU ve kulaklığım Asus ama gel gelelim bir sorun ne kadar memnunum?

Ürün Yazılımı
  • Armoury Crate adı verilen Asus'un tüm ürünlerini yönetmeniz için bir program var sanırım. Sanırım dememin nedeni Asus iddaa ediyor ben çalışabilen bir program çok göremedim. Program açılışta kitlenir, çöker, donanımları görmez, Windows dili uygun olmadığı için açılmaz hayatımda gördüğüm en kötü yazılım olabilir. Ha bir de şunu unuttum 50 tane arkaya servis koyar sistemi bir güzel emer, sonra programı kaldırsan da bazı hizmetler kalkmaz. Sistem geri yükleme ile anca kaldırabilirsiniz.
  • Yaklaşık 3 yıllık bir Asus Rog Delta kulaklığım var ilk başta düzgündü sonra bir firmware çıkarttılar 2 yıldır mikrofon sorunu var ve çözmek için hiçbir şey yapmıyorlar. Forumlarında kullanıcıları ***** yerine koyuyor bildiğin, onu doğru yaptınız mı, bunu doğru yaptınız mı diyen mod.'ler var. Kardeşim eski Firmware'de sorun yok ama ses kısık güncellediğin zaman mikrofonun çalışması için kulaklığı çıkart/tak yapman gerekiyor bu kadar aptallık olamaz. Her seferinde bizim ekimiz de sorun yok diyorlar, aynen sorun yok. 2 yıldır bir firmware yazamıyor software ekibiniz.
Ürün Kalitesi
  • Firma top seviye de olsa da bazı serilerini git gide öldürüp, ürün kalitelerini oldukça düşürmüştür. Özellikle TUF denen seri. Strix serisinin ucuz haliydi şu an geldiği nokta için bir şey yazmak istemiyorum...
  • Kulaklığın durumuna gelelim, hayatımda ilk defa kullandığım bir kulaklığın üst kısmının kavladığını gördüm, 3 yıl süre içerisinde 1 yıl kutusunda kalması ve çoğu zaman mikrofon olarak kullandığım bir üründe bunların olması... Ürün çalıştığı zaman gerçekten top seviye ama çalışırsa, bana ayar yaptırırsa yazılımı...
Destek
  • Kulaklık ile destek alabilir miyim diye, TR tarafını aradım yardımcı olamadılar çünkü resmi olarak kulaklık desteği yok sadece firmware sürümünün linkini mail olarak iletebildiler. TR tarafından destek alamayınca global kısma bir mail attım (09.07.22), 48 saat içinde (iş günü) döneceğiz dediler bugün (13.07.22) hala bir dönüş yok. Global kısımda da hizmet yok...
  • Asus destekten cevap yok, bari foruma kayıt olayım sorunumu yazayım belki modlar bir şeyi çözer diye, 14 saat oldu foruma onayım gelecekte konu açacağımda...
Kendi gözlemlerim bu şekildeydi, bazı firmaların işte setim olsun, PSU'da çıkartayım, kasa da çıkartayım insanlar set yapsın markamdan diye düşünürken, Asus bence birçok yerden genel ürün memnuniyeti tarafında insanlara sorun yaşatmıştır. Şu saatten sonra Asus ürünü alırken 5 kere kendimi sorgularım ve olabildiğince yöneleceğim bir marka olmayacaktır.
Knk donma takılma var ise ve eksik yükleme geç yüklenme var ise bellek kısmında 16gb yerine 160gb yazıyorsa ekran kartı gg knk çünkü 4 ay bu sorunu yaşadım sonra 13 senelik asus hd7850 ekran kartımın bellekleri yandı sonra rx 6600 aldım hiç donma, yükleme olmadan program saniyesinde açıldı sonra rtx 3070 ti aldım daha da hızlı açılmaya başladı ssd değiştirirsem daha hızlı açılacak gibi.
Birde çevre ekipmanları monitör hariç kötü firmware update hızlı tepki almak için kesinlikle corsair logitech ve steelseries gibi çevre ekipmanı üzerinde usta olan markalardan alınız.

Asus anakarta bir türlü MYASUS kuramadım. Yok microsoft store yok o yok bu yok şu. Sonra döndüm ve dedim ki.

Ah MSI'ım üzümlü kekim :)
Hocam tam 2 sene dragon center ile boğuştum onun için markayı övmeye gerek yok bios üzerinden sabit overclock yaptığım ayarı warzone, csgo da auto frekans alıp saçma şekilde 4000mhz altı çalışıyordu ryzen 5 3600 birde csgoya girince anakart ışıklarını kapatıyordu saçma şekilde ram rainbow aydınlatması aşağı yöne gideceğine yukarı gidiyordu tam 6 ay güncelleme getirin dedim bakın yön değiştirme de getirebilirsiniz dedim ama yok aydınlatmasını senkonize ediyorsun renkler arasında donarak renk değiştirmesi gibi garip sorunlarla uğraşıp son zamanda yazılım çökmesini de görünce yeter satıyorum dedim şuan ki msi center da savunmayın aynı şeyin laciverti sadece isim ve arayüz farklı şuan sorunsuz olarak Asus & corsair ekosistemini tertemiz kullanmaktayım hiç sorun yaşamıyorum her şey en güncel.

Dostum Asus rog delta s aldım yemin ederim vasat ötesi hyperx cloud 2 bile ucuz olmasına rağmen içinden geçiyor basslar da olsun midler de olsun 4 tane essdac var diyor sanki 3.5mm jak takmış gibi ses az geliyor audeze mobius veya hyperz orbit s tam yüksek ses isteyenler için kulaklıktır.

Son düzenleme:

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Armoury Crate uygulaması gerçekten vasat bir uygulama. Hatta uygulama bile denmemeli. Onun dışında söylediklerinize katılmıyorum. Ben yıllardır Asus kullanırım öyle senin gibi sistem toplamaya 1979 da başlamadım ama vardır bizimde bir bildiğimiz ve fikrimiz. Her şeyi sen biliyorsan dil de biliyorsan ne mutlu sana işte git yabancı forumlarda takıl. Tuf serisi konusunda söylediklerine de katılmıyorum tüm sistemimi A dan Z ye Tuf olarak da kullandım ama zamanla ufak tefek değişiklikler yaptım. Asusta sadece anakart beğenmiyorum giriş orta üst farketmez her türlü MSI alınmalı bence. Bak bunlar benim görüşüm biri gelir "haha atar biri gelir üzgün atar biri de hak verir" bunlar olması gereken şeyler eleştiriye açık değilsen herkese açık bir platformda konuşma.
Gigabyte x670 de kendisini öne çıkaracak kadar kaslı ben asus alamaz isem gigabyte alacağım msi asla almayacağıma yeminliyim ilk önce msi center yazılımını düzeltsin ondan sonra para gömerim.

Son düzenleme:

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
@Toxpox Yorumunuz için teşekkürler, değinecek o kadar çok şey var ki firmalar adına ama yazılan yorumları görmüşsünüzdür. İnsanlar para verdikleri veya sevdikleri şeylere tapmaya bayılıyor(bu bizim ülkemizde her alanda öyle siyaset vs.), işin daha garip kısmı birçoğunun bu ürün gruplarına erişimi ve kullanım imkanı yok. Sorunları gösterip firmaların düzeltmesini talep istediğinizde bu olayları komik buluyorlar.

Sizde sorunlar yaşadığınızı fakat daha az olduğu için Asus'ta kaldığınızı belirtmişsiniz. Bu yazdıklarınız bir sonraki kişi için bu ürünler alacakları kişiler için bir fikir edinme ve karılaştırma olabilecek şey olduğunun farkında değiller.

Şu an satış fiyatı 3.5-4k olan kulaklığın firmware sorununu 2 yıldır çözemiyorsan ben seni istediğim gibi yerden yere vururum, bu konuda kimse kusura bakmasın. Ya kulaklığını geri alırsın ya da sorunu çözersin bu kadar basittir bu olay, Asus ne yapıyor hiçbirini :)

Alıntıyı görüntüle
Firmware konusunda epey hantallar cidden. Belki biliyorsundur, bir ara Pugio 2 kullananların mouseları saçmalamaya başlamıştı. Yine ilgilenmediler ve yaklaşık 2 hafta sürmüştü yeni update'in gelmesi. Bu konularda pek hızlı reaksiyon alamıyorlar.
Kritik sorunlar bunlar. Ayrıca birden fazla kez yaptıkları şeyler.

Bunların hepsini konuşmak gerekiyor. Herhangi bir Asus/MSI/Gigabyte yetkilisinin görüp dikkate alacağından değil, kullanıcıların ne ile karşılaşacağını bildirmek için yazılması gereken şeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,682
Üyeler
162,718
Son üye
erensvs
Top Bottom