Neler Yeni

Asus Flip Book M2ssd Sata Takmak Münkünmü?

SlmMoruq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Vatankulu
Moruq benim elimde Asus Tp200s FlipBook var ve biraz araştırdıktan sonra bu notebooku upgrade etmeyi buldum ancak ram ve ssd takmam mümkünmü bilen varsa yazabilirse çok iyi olur bu laptop arada sırada lazım oluyor bana ve hafızası yetmiyor ramide 2gb az en azından 8gb veya 4gb a yükseltebilirsim çok iyi olur teşekkürler.Fotoda bitane videodan adamın burdan ssd bağladığını gördüm doğrumu?

Ekler

• JPEG_20200329_193210.jpg
    JPEG_20200329_193210.jpg
    315.8 KB · Hit: 417

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
Doğru

emmi

80+
Moruq benim elimde Asus Tp200s FlipBook var ve biraz araştırdıktan sonra bu notebooku upgrade etmeyi buldum ancak ram ve ssd takmam mümkünmü bilen varsa yazabilirse çok iyi olur bu laptop arada sırada lazım oluyor bana ve hafızası yetmiyor ramide 2gb az en azından 8gb veya 4gb a yükseltebilirsim çok iyi olur teşekkürler.Fotoda bitane videodan adamın burdan ssd bağladığını gördüm doğrumu?
Merhaba , Eğer Havya Kullanabiliyorsan Basit Bir Şekilde Yapabilrisin.
Türkiye Pazarında İnternetten Bulamadım Fakat Bana Lazım Olunca Harici HDD Kutularından Söküyorum.
Böyle Bir Konnektör Alıp Yapabilirsin.

SlmMoruq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Vatankulu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba , Eğer Havya Kullanabiliyorsan Basit Bir Şekilde Yapabilrisin.
Türkiye Pazarında İnternetten Bulamadım Fakat Bana Lazım Olunca Harici HDD Kutularından Söküyorum.
Böyle Bir Konnektör Alıp Yapabilirsin.
Sizden çok özür diliyorum mesajınızı yeni gördüm yardımınız için çok teşekkürler bu konektörü tr pazarında bulamayınca alamam diye düşündüm ancak sizin attığınız konnektör uyumlu değil galiba bu işlerden pek anlamam siz tekrar kontrol edebilirmisiniz.

emmi

80+
Sizden çok özür diliyorum mesajınızı yeni gördüm yardımınız için çok teşekkürler bu konektörü tr pazarında bulamayınca alamam diye düşündüm ancak sizin attığınız konnektör uyumlu değil galiba bu işlerden pek anlamam siz tekrar kontrol edebilirmisiniz.
Estağfirullah , Harici Bir HDD Kutusu Alıp İçerisinden Soketini Söküp Takmayı Deneyebilrisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,640
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep
Top Bottom