Neler Yeni

ASUS Geri Ödeme Etkinliği'nin Uygulanmaması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
ASUS'un yeni biten geri ödeme kampanyasını duyanınız elbet olmuştur. Ben de önderiler üzerine ASUS ROG serisinden, bu kampanyaya uygun ürünler satın aldım ve başvurumu yapmıştım. Tamam ürünlerden memnunum, daha iyi olabilirdi dediğim noktalar var ama şu geri ödeme için yapılan başvurularımın onaylanmasına rağmen hala yapılmama gibi bir durumu söz konusu şuan. Hala bekliyorum çünkü arkadaşlar.

Aranızda bu kampanyaya dahil olup, ödemesini alan yada alamayan var mı? ASUS'a mail attım şimdi ne gibi bi dönüş yapacaklar bilmiyorum fakat genelde bu konuda herkes aynı sorunu yaşamış internet aleminde.

Bu arada yapılacak refund yaklaşık 250-300 TL değerinde. Aşağı yukarı yani.

Kandırıldım mı?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Asus gibi köklü bir sirketin sizi kandırmış olacağını sanmıyorum. Talep yoğunluğu olabilir. Destekle iletişiminizi sıkı tutmaya gayret edin. En kötü musteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Onay mailinde 90 gün içinde ödeme yapılacağı yazıyordu. Maillerini kontrol ettin mi?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus gibi köklü bir sirketin sizi kandırmış olacağını sanmıyorum. Talep yoğunluğu olabilir. Destekle iletişiminizi sıkı tutmaya gayret edin. En kötü musteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Aynı konuda internette çok fazla kişi mağdur durumunda. ASUS konu hakkında geri dönüş dahi yapmamış kimine. Bu arada onaylarım 4 Ağustos tarihine ait. 15 Eylül'e kadar ödemesi yapılacak denmiş. Kampanyada o tarihte bitmiş zaten. 26'sındayız :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onay mailinde 90 gün içinde ödeme yapılacağı yazıyordu. Maillerini kontrol ettin mi?
1632634727166.png

20 iş günü modum.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Aynı konuda internette çok fazla kişi mağdur durumunda. ASUS konu hakkında geri dönüş dahi yapmamış kimine. Bu arada onaylarım 4 Ağustos tarihine ait. 15 Eylül'e kadar ödemesi yapılacak denmiş. Kampanyada o tarihte bitmiş zaten. 26'sındayız :/

Alıntıyı görüntüle

20 iş günü modum.
İnceleme ile onay farklı. Onay mailinde 90 gün içinde ödemenin yapılacağı yazıyor.
Bu inceleme maili. İnceleme yapıldıktan sonra onaylanacak, onaydan sonraki 90 gün içinde ödeme yapılacak.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK

Alıntıyı görüntüle

20 iş günü modum.
İlginç bir durum açıkçası. Talep beklediklerinden fazla olduysa eger sizlere yetişmekte zorlanıyor olabilirler. Tavsiyem takip kodunuzla tekrar iletişime geçip bilgi almak olur.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
İnceleme ile onay farklı. Onay mailinde 90 gün içinde ödemenin yapılacağı yazıyor.
Bu inceleme maili. İnceleme yapıldıktan sonra onaylanacak, onaydan sonraki 90 gün içinde ödeme yapılacak.
Modum mailleri karıştırdım iyice. Bahsettiğiniz mail içeriğini buldum. Dediğiniz gibi 90 gün bilgisi verilmiş.

Bilgi için teşekkürler. Bu detayı bilmiyordum. Ben 15 Eylül'e kadar ödemeler yapılacak tarzında duyum almıştım ki web sitesinde de o şekilde sanırım.

90 gün bekleyelim bakalım.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Screenshot_20210926-084201_Gmail.jpg

Bana gelen onay maili bu şekilde.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Alıntıyı görüntüle

Bana gelen onay maili bu şekilde.
Ek olarak ilginç bi durum var.

Bende 2 ürün var. Bunların takip yani başvuru kodları farklı olmasına rağmen, iki farklı mail gelmiş 90 gün bilgisi ile alakalı. Aralarında 12 gün var ve ikiside aynı takip kodu için. Birisi eksik :/

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Modum mailleri karıştırdım iyice. Bahsettiğiniz mail içeriğini buldum. Dediğiniz gibi 90 gün bilgisi verilmiş.

Bilgi için teşekkürler. Bu detayı bilmiyordum. Ben 15 Eylül'e kadar ödemeler yapılacak tarzında duyum almıştım ki web sitesinde de o şekilde sanırım.

90 gün bekleyelim bakalım.
15 Eylül tarihi geri ödeme başvuru periyodu içindi. Ben de ilk önce senin gibi düşünmüştüm fakat değilmiş.
15 Eylül son başvuru tarihi idi yani. Ödeme tarihi ise onay sonrası 90 gün.

Ek olarak ilginç bi durum var.

Bende 2 ürün var. Bunların takip yani başvuru kodları farklı olmasına rağmen, iki farklı mail gelmiş 90 gün bilgisi ile alakalı. Aralarında 12 gün var ve ikiside aynı takip kodu için. Birisi eksik :/
Destek ile iletişime geçmen en iyisi olur.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
15 Eylül tarihi geri ödeme başvuru periyodu içindi. Ben de ilk önce senin gibi düşünmüştüm fakat değilmiş.
15 Eylül son başvuru tarihi idi yani. Ödeme tarihi ise onay sonrası 90 gün.

Destek ile iletişime geçmen en iyisi olur.
Yazdım bakalım ne olacak. ASUS TR ye mail atılamaması da ayrı bi olay zaten. Globale yazdım.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
@Toxpox modum, ASUS destek ekibiyle ileitşime geçtim. Ödemelerin yapıldığını ve benim ödememin bankadan onay almadığı bilgisini paylaştılar. İletişime geçmemeleri ayrı bi problem ama eğer sizde de aynı durum varsa şayet bilginiz olsun. Support team'e yazın sizinkinide bi kontrol etsinler.

Örnek olabilmesi açısından şöyle bi mail atmıştım;
1632827315390.png

Şöyle bir cevap aldım;

1632827375487.png

Ben yeni bilgilerimi ilettim farklı bir bankaya ait. Bakalım. Sonuca göre tekrar mesaj atacağım.

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
@Toxpox , ASUS ödemelere başladı. Maillerinizi kontrol edip ödeme yapılıp yapılmadığını kontrol edin. Ödeme yapılmadıysa support ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Aksi halde size ulaşmaları uzun sürüyormuş.

Ekler

• IMG_20211008_140043.jpg
    IMG_20211008_140043.jpg
    281.2 KB · Hit: 61
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,804
Üyeler