Neler Yeni

Asus Geri Ödeme Kampanyası 13 Ağustos - 23 Eylül 2024

CptSpork

80+ Bronze
Bana da mail gelmedi. tekrar form göndereyim mi?

KingDeViL

80+ Bronze
Bana da mail gelmedi. tekrar form göndereyim mi?
Başka tarayıcıdan gönder. Bende google chrome'de bilgilerimi gireceğim sayfa bile açılmıyordu, microsoft edge ile formu onayladığım anda mail geldi.

CptSpork

80+ Bronze
Başka tarayıcıdan gönder. Bende google chrome'de bilgilerimi gireceğim sayfa bile açılmıyordu, microsoft edge ile formu onayladığım anda mail geldi.
sağolun deneyeceğim hocam, 2. kez gönderimden sıkıntı yapmazlar umarım

CptSpork

80+ Bronze
evet hocam, dediğiniz gibi edge'den denedim banada anında mail geldi. form başarıyla kaydedildi yazdıktan sonra parantez içinde bir numara yazmıyorsa kaydedilmemiş oluyor onu anladım. çok saçma bi sistem yapmış asus ama maksat da o zaten uğraşmak istemeyen bilmeyen insanlara cashback yapmamak.
ss152621.jpg

KingDeViL

80+ Bronze
evet hocam, dediğiniz gibi edge'den denedim banada anında mail geldi. form başarıyla kaydedildi yazdıktan sonra parantez içinde bir numara yazmıyorsa kaydedilmemiş oluyor onu anladım. çok saçma bi sistem yapmış asus ama maksat da o zaten uğraşmak istemeyen bilmeyen insanlara cashback yapmamak.
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun. Geriye 90 gün içinde yatacak olan parayı beklemek kaldı :D

CptSpork

80+ Bronze

KingDeViL

80+ Bronze
hahaha sağolun hocam. güzel kampanya ne de olsa. bekleriz problem değil
Kampanya güzelde benimkisi biraz riskli. 13 ünde başladı kampanya ben ayın 10unda almıştım ürünü yine de başvurdum. Onaylandı diyor ama bakalım belki para gelmez bana. Belki de ürünün elime geçtiği tarih geçerli olduğundan onaylanmış olabilir. Armory cratede satın alma tarihini 14ü gösteriyor. Bakalım nasip gelirse de olur gelmese de olur.

Morpheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Morpheus
Az önce gezinirken denk geldi. 13 Ağustostan sonra alınan ürünlerde geçerli.

Ben 10 Ağustosta Rog Ryujin III 360 aldım. Bende başvuracağım belki kabul edilir :D Aslında sökmeye üşenmesem iade eder yeniden sipariş versem de olur..

Alıntıyı görüntüle

Yok hocam ama deneyeyim. Ürün gladio 3 mouse bir şeydi
Bende de aynı sorun oldu mouse ile ilgili aradım hemen hallettiler 24 saat içinde. Asus müşteri hizmetlerini ara

CptSpork

80+ Bronze
Kampanya güzelde benimkisi biraz riskli. 13 ünde başladı kampanya ben ayın 10unda almıştım ürünü yine de başvurdum. Onaylandı diyor ama bakalım belki para gelmez bana. Belki de ürünün elime geçtiği tarih geçerli olduğundan onaylanmış olabilir. Armory cratede satın alma tarihini 14ü gösteriyor. Bakalım nasip gelirse de olur gelmese de olur.
inşallah gelir hocam, bence bir kaç güne takılmayıp sizi memnun ederler koskoca firma sonuçta ama geri göndermezlerse de şanssızlıkdan başka diyecek bir şey yok. maalesef ülkemizde fiyatı yüksek olan bir ürün alırken 40 kere düşünüyorsun. alsam indirime girer mi almasam zam yer mi diye.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
875
İsim
Muhammet Kürkçü
Geri ödemesi yatan varmı?

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru