GratosHetfield
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15
- İsim
- Ömer Faruk Mehmetoğlu
Arkadaşlar selam. Monitörümde ghosting olduğunu daha önce başka bir konuda söylemiştim, ilk başlarda rahatsız etmiyordu fakat farkettim ki gözümü ve sağlığımı iyi etkilemiyor. Göz numaram büyük olduğu için ve ghostingin o yarattığı etkiden dolayı başım ağrıyor ne zaman monitöre baksam. Önceki ips panel ghosting olmayan monitörümde böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım fakat şuan cidden gözlerim çok acıyor o kaydırırken çıkan görüntü bozukluğundan dolayı. Bu durumu ASUS desteğe mail yolu ile belirttim ve sağlığımın olumsuz şekilde etkilendiğini ayrıca ürünü tam olarak kullanamadığıma değindim. Gaming.gen ve diğer sitelerin de vermiş olduğu 14 günlük iade sürem doldu maalesef. İşten dolayı götürme fırsatım olmadı. Asus müşteri hizmetlerini aradığımda asusun iade süresinin 6 ay olduğunu, eğer iade durumu olursa iade ile ilgili bir belge verilip o belge ile iade yapıldığı söylendi. Daha önce bu süreçleri yaşayan, iade süresi dolduktan sonra iade edenler oldu mu ? süreci biraz anlatır mısınız. Veya böyle bir şey var mı ? iade edebilir miyim ? umarım beni dinlerler çünkü cidden oyun oynamaktan ziyade gözlerim çok etkileniyor bu ghosting yüzünden. Sanırım bir daha asla VA panel almayacağım...