Neler Yeni

Asus Gtx 1650Super Power Limit kısılmasına rağmen çektiği güç azalmıyor

ahmet.80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ali
İyi akşamlar arkadaşlar. Benim Asus rog gtx 1650 Super 4gb ekran kartım var. Sorunum ve sorum şü MSI Afterburner üzerinden " Power Limit" ayarını kısıyorum ama aynı işe yaramıyor. %100 den %65 e kadar indiriyorum ama aynı 97watt çekmeye devam ediyor. Neyden kaynaklı bu power limit düşmüyor. Ekran kartı kilitli mi yoksa sorun mu var? Lütfen yardımcı olun bir an önce düzeltmek istiyorum. Gtx1650S kullanan arkadaslarda yazabilir mi biliyorlarsa. Lütfen arkadaşlar

Dambıldor

80+ Silver
Neden yapıyorsunuz? 1650s zaten çok ısınmayan bir model ki rog strix olanını kullanıyorsunuz hiç ısınmıyordur

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Niye macera arıyorsunuz?

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
İyi akşamlar arkadaşlar. Benim Asus rog gtx 1650 Super 4gb ekran kartım var. Sorunum ve sorum şü MSI Afterburner üzerinden " Power Limit" ayarını kısıyorum ama aynı işe yaramıyor. %100 den %65 e kadar indiriyorum ama aynı 97watt çekmeye devam ediyor. Neyden kaynaklı bu power limit düşmüyor. Ekran kartı kilitli mi yoksa sorun mu var? Lütfen yardımcı olun bir an önce düzeltmek istiyorum. Gtx1650S kullanan arkadaslarda yazabilir mi biliyorlarsa. Lütfen arkadaşlar
Derdin ne?

ahmet.80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun ısı değil. Öyle yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
sayılır
ama ayarlamam gerekiyor 1650 Superlerde power limit ayarı kilitlimi yoksa kartdan dolayı mı ?
sorununu tam söylersen belki başka çözüm yolları vardır devlet sırrı mı bu?

ahmet.80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Ali
sorununu tam söylersen belki başka çözüm yolları vardır devlet sırrı mı bu?
Hocam 300 wattlik psu var ekran kartı 100 watt işlemci 95 watt çok yükleniyor psu ya ondan dolayı da afterburner veya asus tweak II üzerinden power limiti düşürüp kullanmak istiyorum. Oynadığım oyunlar zaten o kadar güç istemiyor. Psu alana kadar idare edecem onun için. Soru sormak yerine gerçekten cevabını bilen veya çözüm fikri olan var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki uygulamadan da denedim power limit ayarını düşürmeme rağmen bir şey olmamış gibi aynı ayarda devam ediyor sebebi nedir.

Top Bottom