Neler Yeni

Yardım ASUS ile yaşadığım SSD sorunu!

Kurt.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Kurt
Bu gün ASUS teknik servisini aradım ve FX504GD | i58300H 1050 4GB laptobum için M2 SSD alma düşüncesinde olduğumu ve laptopumda hard disk sökmek için ayrı bir kapak bulunmadığımı kendim açıp değiştirip değiştiremeyeceğimi sordum. Fakat ASUS doğal olarak bunu yapamayacağımı garanti dışı kalacağını söyledi. Bu işlemi serviste zorunlu olarak yapılmasını aksi takdirde garanti dışı kalacaktır gibi bir ifade kullandı telefondaki hanımefendi. Fakat ben bunu servise yolladığımda 4 vida söküp M2SSD yerleştirip vidalarını takmak 180 ₺ ücret gerektiriyormuş pes! Ya verirsin ya verirsin durumu yani dostlar ne yapayım sizce?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Malesef laptoplarda durum bu, 1 vida bile sökersen garanti dışı kalır.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Garanti mi?Para mı?

Emre Baş

80+ Gold
bence farklı servislerle görüş

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Evren AYDIN
Bu gün ASUS teknik servisini aradım ve FX504GD | i58300H 1050 4GB laptobum için M2 SSD alma düşüncesinde olduğumu ve laptopumda hard disk sökmek için ayrı bir kapak bulunmadığımı kendim açıp değiştirip değiştiremeyeceğimi sordum. Fakat ASUS doğal olarak bunu yapamayacağımı garanti dışı kalacağını söyledi. Bu işlemi serviste zorunlu olarak yapılmasını aksi takdirde garanti dışı kalacaktır gibi bir ifade kullandı telefondaki hanımefendi. Fakat ben bunu servise yolladığımda 4 vida söküp M2SSD yerleştirip vidalarını takmak 180 ₺ ücret gerektiriyormuş pes! Ya verirsin ya verirsin durumu yani dostlar ne yapayım sizce?
Size garanti bakımından dünyada en kaliteli hizmetin asus tarafından verdiliğini temin ederim.Müşterisini mağdur etmemek için zararına dahil iş yapacaklarınıda temin edebilirim.

Sizin bu sorununuz aslında sorun değil her firmada olan standart bir uygulamadır.Garanti kapsamında dahil olacak bir işlem sizi güvence altına alıcak sonuçta.

Kurt.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ocak ayında bu laptop'un hard diski yandı ve değişti ASUS tarafından ayrıca zaten ASUS Türkiye müşteri hizmetleri ile görüştüm. Evet garanti konusunda iyiler ama fiyat çok dudak uçuklatıcı vidayı ben sökmüyorum ordaki profesyonel söküyor da 180 ₺ ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Tuna
Kendiniz yapin derim tabi bilgiliyseniz 180tl büyük bi para garantisi kaç yil ve kac yıldır kullaniyorsunuz?

Kurt.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haziran ayında aldım 4 yıl garantisi var.

Top Bottom