Neler Yeni

Asus Monitor Işık Sızması

yunus2401

80+
Tamam fiziksel sorun var o zaman ayıplı mal sayılır. Değişim iste. Özellikle belirt tamir istemediğini. Göndermeden önce ürünün seri numarasını kaydet monitörün arkasındaki. Yeni monitör gelince de karşılaştır yeni gelenle. Tamir mi etmişler yoksa değiştirmişler mi oradan anlarsın.
hepsiburada üstünden aldım da firma sadece iade kabul ediyor değişim yapmadığını söylüyor oraya değil de garantiye mi göndereyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam fiziksel sorun var o zaman ayıplı mal sayılır. Değişim iste. Özellikle belirt tamir istemediğini. Göndermeden önce ürünün seri numarasını kaydet monitörün arkasındaki. Yeni monitör gelince de karşılaştır yeni gelenle. Tamir mi etmişler yoksa değiştirmişler mi oradan anlarsın.
hepsiburada üstünden aldım firma iade kabul ediyor sadece değişim kabul etmiyor garantiye mi göndereyim dersin?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Aynen garantiye yolla değişim istediğini belirt. Ürünü yeni aldığın için tamir istemediğini söyle. Değişim kararı çıktıktan sonra firma hala değiştirmem derse THH'ye ve Cimere başvur. Uğraşmak istemiyorum diyorsan da iade et.

yunus2401

80+
Aynen garantiye yolla değişim istediğini belirt. Ürünü yeni aldığın için tamir istemediğini söyle. Değişim kararı çıktıktan sonra firma hala değiştirmem derse THH'ye ve Cimere başvur. Uğraşmak istemiyorum diyorsan da iade et.
Sana da çok soru sordum ama kusura bakma. Satıcıyla görüştüm ürünü gönderin değişim için biz servise gönderelim dediler onlar belirler dediler. Onlara göndermek mantıklı mı yoksa ben kendim mi servise götüreyim?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
922
İsim
Efe
Arkadaşlar Asus tüf gaming VG249Q 144 Hz IPS panel modelini aldım dün elime ulaştı ürün ölü piksel testi yaptım bişe çıkmadı akşam olduğunu ışık sızması için baktım maalesef çok fazla göründü gözüme acaba bu modelde normal mi? bu kadar olması ışık kapalıyken baktım ve ışığı açıp baktım yine de kenarlarda var gibiydi ışık açıkken de sizce iade edeyim mi edersem aldığım fiyattan 400 TL zamlı şuan da fiyatı sizce ne yapayım?
iade et bence, seni uğraştıracaklar gibi duruyorlar.

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
eray
Sana da çok soru sordum ama kusura bakma. Satıcıyla görüştüm ürünü gönderin değişim için biz servise gönderelim dediler onlar belirler dediler. Onlara göndermek mantıklı mı yoksa ben kendim mi servise götüreyim?
hangi satıcı

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Aynı monitörden bende aldım yeni bende de ışık sızması var sen ne yaptın acaba

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Sepetist
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bise yapmadım daha ne yapsam diye düşünüyorum tek ışık sızması değil çerçeve de açıklık var bende
Anladım bende aynı satıcıdan aldım ve fiyatı zamlandı

smt4141

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
samet altuntaş
garantiye yolla değişim iste orda baskı var

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
Evet ve tek iade kabul ediyor görünüyor sistemde ama ben iade değil değişim istediğimi söyledim gönderin servise gönderelim gelecek rapora göre bakalım dediler
Benimki sanki bu kadar rahatsız etmiyor gibi ama napsam bende bilemedim

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
Arkadaşlar Asus tüf gaming VG249Q 144 Hz IPS panel modelini aldım dün elime ulaştı ürün ölü piksel testi yaptım bişe çıkmadı akşam olduğunu ışık sızması için baktım maalesef çok fazla göründü gözüme acaba bu modelde normal mi? bu kadar olması ışık kapalıyken baktım ve ışığı açıp baktım yine de kenarlarda var gibiydi ışık açıkken de sizce iade edeyim mi edersem aldığım fiyattan 400 TL zamlı şuan da fiyatı sizce ne yapayım?
Garantiye yolla

yunus2401

80+
garantiye yolla değişim iste orda baskı var
Satıcıya göndereyim o mu göndersin garantiye yoksa kendim göndermem daha mı iyi olur? 14 gün iade hakkım var ya kendim götürüp verirsem belki süre geçer bu sefer yapılmazsa iade de almazlar diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,179
Üyeler
162,787
Son üye
scoorpion37
Top Bottom