Neler Yeni

Yardım ASUS Monitör sesi aşırı az

brsokcu

80+ Bronze
Yaklaşık 3 yıldır ASUS VG27AQ model monitörü kullanıyorum. Sesi hep çok az çıkıyor osd menüsünden 100 e getirdim bir kaç driver kurcaladım ama çözemedim. Anca sound booster ile artırırsam konuşmaları duyabiliyorum. Ses inanılmaz az bu durumu çözebilen var mıdır ?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan SAYİT
Monitör hoparlörlerinden performans beklenmez, ses sistemi almalısınız.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Yaklaşık 3 yıldır ASUS VG27AQ model monitörü kullanıyorum. Sesi hep çok az çıkıyor osd menüsünden 100 e getirdim bir kaç driver kurcaladım ama çözemedim. Anca sound booster ile artırırsam konuşmaları duyabiliyorum. Ses inanılmaz az bu durumu çözebilen var mıdır ?
İlk defa monitörleri ilgili böyle bi şey duydum hep mi vardı sonradan mı oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii ji beklenmez ama yine duyulacak kadar ses verir

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
Normal monitor hoparlörleri sonuçta

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
Mevcut hoparlörlerin watt gücü düşük.Bende de öyle.Yapacak bir şey yok ne yazık ki.

brsokcu

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam iki monitör var birisinin sesi çok az. ses sistemi performansı beklemiyorum zaten masada duran cloud alpha bundan yüksek ses veriyor. Konuşmalar bile anlaşılmıyor.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Sercan SAYİT

DogancanYr

80+ Bronze
hocam iki monitör var birisinin sesi çok az. ses sistemi performansı beklemiyorum zaten masada duran cloud alpha bundan yüksek ses veriyor. Konuşmalar bile anlaşılmıyor.
Hem Windows tan hem de Monitörden sesi fulle filmde anlaşılıyorsa sorun yok onun dışında var.

brsokcu

80+ Bronze
Hocam sesi kaydedersem aynı ses gelmez. Şöyle örnek vereyim bir kulaküstü kulaklığı masaya koy sesi %60 aç tam o kadar geliyor. Sesi %600 uygulamayla boostlayınca tam diğer monitörler ile aynı oluyor.

Top Bottom