Neler Yeni

ASUS N16 MODEM DSL UNSTABLE HATASI

serhanszs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
serhan seziş
Arkadaşlar selam Turknet 75/14 VDSL paket kullanıcısıyım internetim sık sık kopuyor Turknete ilk geçtiğimde superonline dan kalma modemim vardı o ndada aynı problem vardı değiştirdik Asus N16 modem router aldık kopmalar düzeldi sonra 2023 kışı gibi ben bu modemde de kopma sorunlarıı yaşadım Turknet defalarca ekip gönderdi sorun tespit edemedi. Kendi kendine düzeldi bu olay. Şimdi tekrar başladı eski sürüme döndüm bi 2 gün sıkıntısız geçti sonra tekrar devam etmeye başladı türknet sorun bizlik değil diyor evde kafayı yicem lütfen yardım edin.
resim_2024-10-27_004052717.png

Ekler

• snr.jpg
    snr.jpg
    76.3 KB · Hit: 16

DogancanYr

80+ Silver
bunun bi nedeni varmı ? Denicem.
Snr margin hat parazit değeri eğer 0a çekersen indirme yükleme hızın artar (sana atanan hız kadar[dslm kilidi] ) ama kopma yaşanır, eğer 10a alırsan kopma yaşanmaz ama indirme yükleme ping yerlerde olur. 30a çekersen dünyanın öteki ucuna adsl ile bağlanabilirsin.

serhanszs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
serhan seziş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Snr margin hat parazit değeri eğer 0a çekersen indirme yükleme hızın artar (sana atanan hız kadar[dslm kilidi] ) ama kopma yaşanır, eğer 10a alırsan kopma yaşanmaz ama indirme yükleme ping yerlerde olur. 30a çekersen dünyanın öteki ucuna adsl ile bağlanabilirsiN
Kopmalar devam ediyor hocam işe yaramadı snr10 yapmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,228
Üyeler
165,492
Son üye
Yuryy
Top Bottom