Neler Yeni

Yardım ASUS PRİME 750AG 750W 80+ ACİL YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tarık
Selamlar, pc kapalıyken açıkken fark etmeksizin ara ara uzun uzun ama kesilen psudan gelen ıslık gibi zil sesi gibi bir ses geliyor ara ara geliyor ama ilk başta akım korumalı prizden sandım fakat psudan olduğuna emin oldum bildiğin (çinnnnn) tarzı bir ses ara ara tekrar ediyor nedeni nedir sistem ve psu her şey sıfır alındı bilen biri yardımcı olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar halen sorun devam etmekte bir çözümde bulamadım ara ara ıslık sesi geliyor psudan sanırım bilen yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tarık
Arkadaşlar halen sorun devam etmekte bir çözümde bulamadım ara ara ıslık sesi geliyor psudan sanırım bilen yok mu?
Hatta şöyle bir detay var pc kapalıyken bile elektrikte olduğundan prizler o ince tiz ses ara ara gelmeye devam ediyor herhalde halen içinde akım olduğundan PSU Coil Whine diyebilir miyiz acaba buna

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Talat
Hatta şöyle bir detay var pc kapalıyken bile elektrikte olduğundan prizler o ince tiz ses ara ara gelmeye devam ediyor herhalde halen içinde akım olduğundan PSU Coil Whine diyebilir miyiz acaba buna
hocam ne yaptın bendede 550 watt corsair psu var ara ara motor bıckısı gıbı ses yapıyor fandan degil yalız

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Tarık
hocam ne yaptın bendede 550 watt corsair psu var ara ara motor bıckısı gıbı ses yapıyor fandan degil yalız
hocam youtubeda videosunu yükledim benim psuyu yaz görürsün geçmedi ses hala çıldırtıyor beni

Top Bottom