işlemcin ne amd wraith yerine t6 ultra öneririmASUS PRIME B450M-K II amd wraith prism soğutucu almak istiyorum fakat bildiğim kadarıyla anakartımda rgb girişi yok taksam rgb ile çalışır mı ? yoksa renksiz mi çalışır
r5 5600g
rgb kablosunu takmana bile gerek yok usb kablosunu takarak renklere müdahale edebilyorsun wrait prism de b450 s2h kullanıyorums adece usb baglantısı yaptım program ile renklere müdahale ediliyor rgb kablosu takmadımASUS PRIME B450M-K II amd wraith prism soğutucu almak istiyorum fakat bildiğim kadarıyla anakartımda rgb girişi yok taksam rgb ile çalışır mı ? yoksa renksiz mi çalışır
usb ye nerden takacağım acabargb kablosunu takmana bile gerek yok usb kablosunu takarak renklere müdahale edebilyorsun wrait prism de b450 s2h kullanıyorums adece usb baglantısı yaptım program ile renklere müdahale ediliyor rgb kablosu takmadım
usb 34 usb 56 yazan kısma takarsınusb ye nerden takacağım acaba
Çalışır. Bendede asrock b450m vardı. RGB girişi yoktu. Wraith PRİSM kontrol programı ile renk ayarları değiştiriliyordu.ASUS PRIME B450M-K II amd wraith prism soğutucu almak istiyorum fakat bildiğim kadarıyla anakartımda rgb girişi yok taksam rgb ile çalışır mı ? yoksa renksiz mi çalışır