Bios update ile destekleyeceğini düşünüyorum hocam.ASUS PRIME B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 VGA DVI-D HDMI M.2 mATX Anakart Ryzen 5 5600 destekler mi? şu anda ryzen 5 3500 takılı değişmeye değer mi?
hangi tarihin biosu sistem bilgisinden bakıp yazar mısın3810 sürümü yüklü bios'ta kesin olarak emin olmak istiyorum hocam
Hocam asus sürümü hakkında pek bir bilgim yok yanlış olmasın şimdi o yüzden yardımcı olamayacağım.3810 sürümü yüklü bios'ta kesin olarak emin olmak istiyorum hocam
güncel o zaman zatenAnakart için son çıkan bios hocam güncelleyeli 1 hafta olmadı diyebilirim.
Destekliyor dostum yeni çıkan am5 işlemciler dışında en tepe modelini bile takabilirsinEvet güncel tuttum hocam hep ama destekliyor mu emin değilim wraith prism soğutucu ile kullanacağım eğer işlemci uyumlu olursa
Teşekkürler peki r5 3500 den geçince beklediğim gibi performans farkı olur mu? örneğin video kaydı ve yayın esnasında fps artışı gibi.Destekliyor dostum yeni çıkan am5 işlemciler dışında en tepe modelini bile takabilirsin
nasıl bir performans bekliyorsun onu bilmiyorum ama fark edeceğin kadar performans artışı olurTeşekkürler peki r5 3500 den geçince beklediğim gibi performans farkı olur mu? örneğin video kaydı ve yayın esnasında fps artışı gibi.
RX6700 için alacağım esasen şu anki gtx 1650'yi rx 6700 ile değişiyorum işlemci çok düşük kalacağı için güncellemek istiyorum.nasıl bir performans bekliyorsun onu bilmiyorum ama fark edeceğin kadar performans artışı olur