asus rog delta s aldım sizce iade etmeli miyim?

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
320
itopyadan Asus rog delta s aldım lakin kutusunu henüz açmadım, sizce iade etmeli miyim yoksa kullanmalımıyım? bazı yorumlar soğuttu doğrusu.

Ben normal Asus ROG Delta'yı kullanıyorum S olanı değil, memnunum bence iade etmene gerek yok.

itopyadan Asus rog delta s aldım lakin kutusunu henüz açmadım, sizce iade etmeli miyim yoksa kullanmalımıyım? bazı yorumlar soğuttu doğrusu.
Güzel kulaklık ama Artics 7'yi tercih ederdim

Kötü değil fakat o fiyata başka bir şey alırdım ben.

arctis serisi kullandım müzik performansı bence yetersiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arctis pro varken bence 7 alınmaz ses kalitesi olarak fark atacaktır
Arctis 7 wireless kullanıyorum

Arctis 7 kullanıyorum sesi gayet güzel.Arctis Pro tabi ki daha iyi fakat fiyat farkından haberin var inşallah.

Bu ürünün pahalı olmasının sebebi içerdiği MQA teknolojisi. Ancak bunun için o desteğe sahip platformda müzik dinlemek gerekiyor ki bilindik YT ve Spotify gibi platformlar bu desteğe sahip değil. Kötü kulaklık diyemem ancak tam verimi almak zor, bu da verilen paranın bir kısmının boşa gitmesi demek.

O kablolu ama hocam

Bu ürünün pahalı olmasının sebebi içerdiği MQA teknolojisi. Ancak bunun için o desteğe sahip platformda müzik dinlemek gerekiyor ki bilindik YT ve Spotify gibi platformlar bu desteğe sahip değil. Kötü kulaklık diyemem ancak tam verimi almak zor, bu da verilen paranın bir kısmının boşa gitmesi demek.
aslında yenilenen kulak pedleri ve hafif olması yüzünden aldım ileride mqa platformlara gelirsede dinleriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri