Lee-Mi-Hyun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 320
itopyadan Asus rog delta s aldım lakin kutusunu henüz açmadım, sizce iade etmeli miyim yoksa kullanmalımıyım? bazı yorumlar soğuttu doğrusu.
Güzel kulaklık ama Artics 7'yi tercih ederdimitopyadan Asus rog delta s aldım lakin kutusunu henüz açmadım, sizce iade etmeli miyim yoksa kullanmalımıyım? bazı yorumlar soğuttu doğrusu.
arctis serisi kullandım müzik performansı bence yetersizKötü değil fakat o fiyata başka bir şey alırdım ben.
arctis pro varken bence 7 alınmaz ses kalitesi olarak fark atacaktırGüzel kulaklık ama Artics 7'yi tercih ederdim
Arctis 7 wireless kullanıyorumarctis serisi kullandım müzik performansı bence yetersiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arctis pro varken bence 7 alınmaz ses kalitesi olarak fark atacaktır
Arctis 7 kullanıyorum sesi gayet güzel.Arctis Pro tabi ki daha iyi fakat fiyat farkından haberin var inşallah.arctis serisi kullandım müzik performansı bence yetersiz
dac sız prodan bahsediyorum kablosuz olanı değilArctis 7 wireless kullanıyorum
Arctis 7 kullanıyorum sesi gayet güzel.Arctis Pro tabi ki daha iyi fakat fiyat farkından haberin var inşallah.
Biri kablolu biri kablosuzken yine Arctis 7 tercih ederim bendac sız prodan bahsediyorum kablosuz olanı değil
O kablolu ama hocamarctis serisi kullandım müzik performansı bence yetersiz
aslında yenilenen kulak pedleri ve hafif olması yüzünden aldım ileride mqa platformlara gelirsede dinlerizBu ürünün pahalı olmasının sebebi içerdiği MQA teknolojisi. Ancak bunun için o desteğe sahip platformda müzik dinlemek gerekiyor ki bilindik YT ve Spotify gibi platformlar bu desteğe sahip değil. Kötü kulaklık diyemem ancak tam verimi almak zor, bu da verilen paranın bir kısmının boşa gitmesi demek.