Neler Yeni

asus rog gladius 2 core ve ROG Strix Scope RX Red Optik Switch alınır mı ?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,404
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Klavyede bilek desteği yoksa, önermem. Bilek desteği bence gerekli bir şey.

N0XI

80+ Bronze

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Akın Serhan Toğrul
ben bilek desteğini pek önemsemiyorum diğer özellikleri ile nasıldır
2 gündür kullanıyorum inanılmaz memnunum mouse olarak elin büyükse alabilirsin ama elin öyle büyük değilse başka bir şeye de bakabilirsin Pugio 2 gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: N0XI

N0XI

80+ Bronze
2 gündür kullanıyorum inanılmaz memnunum mouse olarak elin büyükse alabilirsin ama elin öyle büyük değilse başka bir şeye de bakabilirsin Pugio 2 gibi
elim 18-19 cm arasıı uygundur heralde

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Akın Serhan Toğrul
  • Beğen

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,404
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
ben bilek desteğini pek önemsemiyorum diğer özellikleri ile nasıldır
Diğer özelliklerine bakmadım. Zaten Klavye kağıt üstündeki verilere göre alınabilecek bir ürün değil. Tecrube etmek lazım, önemli olan ergonomisi, hissiyatı sana uygun mu. Mesela ben geçenlerde TUF-K7 aldım, hiç beğenmedim odun gibi klavyeydi benim için, belki başkasına uygundur.

• Beğen

N0XI

80+ Bronze
Diğer özelliklerine bakmadım. Zaten Klavye kağıt üstündeki verilere göre alınabilecek bir ürün değil. Tecrube etmek lazım, önemli olan ergonomisi, hissiyatı sana uygun mu. Mesela ben geçenlerde TUF-K7 aldım, hiç beğenmedim odun gibi klavyeydi benim için, belki başkasına uygundur.
hocam konuyla alakasız ama kulaklıktan memnun musunuz?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,404
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
hocam konuyla alakasız ama kulaklıktan memnun musunuz?
C-II'yi diyorsan kulaklıktan memnunum ama iki sorun var birincisi microfonu zamanla deforme oluyor. Sesin gitmesinde değil de microfonu kıvırıyoruz ya o mekanizma bozuluyor. İkincisi ise garantisi berbat, saçma sebeplerle garanti dışı sayabiliyorlar. Kulaklık güzel ama işte bu sorunları var ne yazık ki.

Top Bottom