Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus rog keris avuç içi tutuşa alınır mı

Can...

80+ Platinum

baranthemosby

80+ Bronze

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel marka güzel model güzel fiyat alınır. Daha düşük modelleri daha pahalıya satılıyor.
Avuç içi tutuyorum diğer tutuslar aşırı rahatız ediyor hiç Bir şekilde kullanamıyorum mouse u otomatik olarakta aimin de içinden geçiyor şimdi alırsam sevmezsem iade alınmazsa uğraş dur

baranthemosby

80+ Bronze

Arkadaşlar merhaba avuç içi tutuyorum sizce alınır mı bu mouse
Hocam fiyatı görünce benimde alasım geldi. Sanırım bende bunu alacağım. DPI değerini yüksekte kullanmayı seven biri olarak, 16000DPİ değeri beni tatmin edecektir. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avuç içi tutuyorum diğer tutuslar aşırı rahatız ediyor hiç Bir şekilde kullanamıyorum mouse u otomatik olarakta aimin de içinden geçiyor şimdi alırsam sevmezsem iade alınmazsa uğraş dur
Hocam inceleme videolarına göz attınız mı? Belki orada görmeniz sizin kafanızda avuç içi tutuş için bir kaç cevap oluşturabilir. Mouse güzel duruyor, aynı özellikteki kablosuz seçeneği 1.800 veya 2.000 bandında satılıyor.

Can...

80+ Platinum
Hocam fiyatı görünce benimde alasım geldi. Sanırım bende bunu alacağım. DPI değerini yüksekte kullanmayı seven biri olarak, 16000DPİ değeri beni tatmin edecektir. :)

Hocam inceleme videolarına göz attınız mı? Belki orada görmeniz sizin kafanızda avuç içi tutuş için bir kaç cevap oluşturabilir. Mouse güzel duruyor, aynı özellikteki kablosuz seçeneği 1.800 veya 2.000 bandında satılıyor.
Dpi benim için pek önemli değil genelde oyun içi 300 400 arası mouse dpi i 800 de kullanıyorum

baranthemosby

80+ Bronze
Dpi benim için pek önemli değil genelde oyun içi 300 400 arası mouse dpi i 800 de kullanıyorum
Bende öyle kullanıyorum. Günlük kullanımda yüksek DPI hoşuma gidiyor.

Can...

80+ Platinum

baranthemosby

80+ Bronze

Can...

80+ Platinum
Hangisini düşünüyorsun?
hocam thh den net sonuç çıkacak eminim işlemci vardı bozulmuştu bende sistemi komple satmıştım şimdi yeni sistem topladım ssd işlemci kaldı thh den sonuç iade çıkacak muhtemelen değişim istemedim çünkü salı veya pazartesi işlemciyi teslim edicem test için zaten bozuk kesin o ama bir mouse a 600 tl de vermek istemiyorum ama bir yandan da benlik gibi duruyor birde rog klavyem var miss gibi set işte :D

baranthemosby

80+ Bronze
hocam thh den net sonuç çıkacak eminim işlemci vardı bozulmuştu bende sistemi komple satmıştım şimdi yeni sistem topladım ssd işlemci kaldı thh den sonuç iade çıkacak muhtemelen değişim istemedim çünkü salı veya pazartesi işlemciyi teslim edicem test için zaten bozuk kesin o ama bir mouse a 600 TL de vermek istemiyorum ama bir yandan da benlik gibi duruyor birde rog klavyem var miss gibi set işte :D
Hocam fare için bütçeniz nedir? Dilerseniz fareyi sonradan alın. Acelesi yok ise.

Can...

80+ Platinum
Hocam fare için bütçeniz nedir? Dilerseniz fareyi sonradan alın. Acelesi yok ise.
şuan rival 3 var ama bir internet kafem var orada zowie mouse var internette yok bu rog a benzıyor orada oynuyorum rank kasıyorum eve geçiyorum internet zaten leş mouse da da aimi bitiriyor ve kastığım rank gg oluyor boşa emek veriyorum. yani biraz acelesi var şimdi almasam 2 ay sonra alırım ama o zaman ne olacak bilmiyorum piyasası 600 üstü de vermem şahsen mouse a

birde ben düz kullanamıyorum mouse u klavyeyi yan yapıyorum biraz mouse pad de ilerde monitör biraz yakın oluyor yüzüme yani ondan her mouse uygun değil bana

Hangisini düşünüyorsun?
neyse alıyorum hocam ya sevmezsem iade ederim kutusuna falan hasar vermem hijyen ürünü değil zaten

Son düzenleme:

baranthemosby

80+ Bronze
şuan rival 3 var ama bir internet kafem var orada zowie mouse var internette yok bu rog a benzıyor orada oynuyorum rank kasıyorum eve geçiyorum internet zaten leş mouse da da aimi bitiriyor ve kastığım rank gg oluyor boşa emek veriyorum. yani biraz acelesi var şimdi almasam 2 ay sonra alırım ama o zaman ne olacak bilmiyorum piyasası 600 üstü de vermem şahsen mouse a

birde ben düz kullanamıyorum mouse u klavyeyi yan yapıyorum biraz mouse pad de ilerde monitör biraz yakın oluyor yüzüme yani ondan her mouse uygun değil bana

neyse alıyorum hocam ya sevmezsem iade ederim kutusuna falan hasar vermem hijyen ürünü değil zaten
Hocam fiyatları hemen hemen Rival 3 ile aynıydı sanırsam Logitech G102'ye göz atabilir misiniz? Belki hoşunuza gider.

Can...

80+ Platinum
Hocam fiyatları hemen hemen Rival 3 ile aynıydı sanırsam Logitech G102'ye göz atabilir misiniz? Belki hoşunuza gider.
bakayım bir onada rival 3 var satarım ekleyip almış olurum olmadı

yok şeklinden anladım rahat edemem bunla

aldım ya keris i rog klavye ile uyumlu oldu mis :D seti tamamlamak için almayı düşünüyordum zaten bir tane

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,628
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss