❌İndirim Bitti! Asus ROG Keris Wireless AimPoint Gaming Mouse 2299₺

Bu asus rog aimpoint de baya düşmüş fiyatı o yüzden kararsız kaldım. Dareu daha uygun ve daha iyi mi o halde
Direk dongle ile geliyor ayrıca kalite olarak bu fiyatlarda önerilen delux attackshark gibi modellerden çok daha kaliteli bir model. Nays ile 1800e alırsın benden söylemesi

Bu asus rog aimpoint de baya düşmüş fiyatı o yüzden kararsız kaldım. Dareu daha uygun ve daha iyi mi o halde
dareu'nun driveri var mı? macro programı vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direk dongle ile geliyor ayrıca kalite olarak bu fiyatlarda önerilen delux attackshark gibi modellerden çok daha kaliteli bir model. Nays ile 1800e alırsın benden söylemesi
Zaten beyaz mouse istiyorum , rog siyah ama 3 taksit felan yapabiliyorum o soru işareti bıraktı, diğeri tek çekim :D

dareu'nun driveri var mı? macro programı vs.

Zaten beyaz mouse istiyorum , rog siyah ama 3 taksit felan yapabiliyorum o soru işareti bıraktı, diğeri tek çekim :D
Hepsiburadadan da yaparsın ki hocam taksit. Ayrıca bu tarz bir mouse un driveri olmasa ayıp zaten 200 liralık performax xoraklar bile driver ile geliyor artık

12 gün önce pazaramada 1 adet kalmıştı satıcı Dey Elektronik yani itopyaydı. Nays + naysın yeni yıl kampanyası ile 2.450 ye geldi. memnunum jilet gibi mouse :D

Asus Rog Gladius III Aimpoint den bahsediyorum.
Ben de istiyorum ben deeee

12 gün önce pazaramada 1 adet kalmıştı satıcı Dey Elektronik yani itopyaydı. Nays + naysın yeni yıl kampanyası ile 2.450 ye geldi. memnunum jilet gibi mouse :D

Asus Rog Gladius III Aimpoint den bahsediyorum.
Dey elektronik itopya değil. Eera elektronik itopya bilginiz olsun

Geri