Neler Yeni

Asus Rog Strix 5600 xt Takılma Sorunu ?

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Onur BAYYİĞİT
Bende crack oyun çok indiriyor deniyor ve siliyorum daha başıma en ufak takılma gelmedi Crack demek virüs demek değildir bilinçsizlik virüs demektir. Driver kaynaklı olması ise çok büyük bir ihtimal.
Bu pc den önce rtx 2080 ekran kartlı sistemim vardı. Aynı oyunları onda da oynadım ama ne takılma nede başka bir sorun yaşadım.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464
Crackli dosya ve oyunlar ekran kartınızın boşta yüzde olarak fazla çalışmasını sağlar.Kartın anası ağlıyor şuan hemen bir format atın PC'ye ve crackli uygulama İNDİRMEYİN !
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne olacaktı tabi ondan

İşlemcide de var mı yüzde olarak fazla çalışma
Bende crack kullanıyorum bende FPS Düşüklüğü var crack yüzünden olma şansı varmıdır? Eğer öyle ise orjinal alacağım.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende crack oyun çok indiriyor deniyor ve siliyorum daha başıma en ufak takılma gelmedi Crack demek virüs demek değildir bilinçsizlik virüs demektir. Driver kaynaklı olması ise çok büyük bir ihtimal.
Hiç sanmıyorum belirli crack sitelerinden yüklersen belki olmaz ama virüs sadece performans değildir bunu da sen bil

Olabilir. Rtx 2060 almadığıma pişman oldum.
Alakası yok o kartada yükle çöp olur

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Hiç sanmıyorum belirli crack sitelerinden yüklersen belki olmaz ama virüs sadece performans değildir bunu da sen bil

Alakası yok o kartada yükle çöp olur
Yazılım mühendisliği öğrencisiyim bana virüsün ne olup ne olmadığını öğretmeye çalışma bence.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Ne alakası var belki bende yıllardır yazılım yapan biriyim ???
Yıllardır yazılım yapan birinin bu kadar agresif tavır takınmayacağı belli kaldı ki bende 8 yaşından beridir 12 yıldır yazılım dilleri ve siber güvenlik ile uğraşıyorum 12 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Crack takılma yapmaz. Korsan ile pc takılması ilgisiz. Virüs bulaşması falan lazım, her crack indiren virüs bulaştırmıyor zaten. Driverlarda bir problem olmuştur en kötü tekrar Windows kurarsın abi

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Crack takılma yapmaz. Korsan ile PC takılması ilgisiz. Virüs bulaşması falan lazım, her crack indiren virüs bulaştırmıyor zaten. Driverlarda bir problem olmuştur en kötü tekrar Windows kurarsın abi
Crack takılma yapmaz diyo vallahi şaka mı yapıyonuz beyler crack işlemcinin ve ekran kartının ömrünü kısaltıyor tabi virüs bulunuyorsa ve saniyelik droplarda mümkün

Yıllardır yazılım yapan birinin bu kadar agresif tavır takınmayacağı belli kaldı ki bende 8 yaşından beridir 12 yıldır yazılım dilleri ve siber güvenlik ile uğraşıyorum 12 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum bunları.
Bravo sana.

Top Bottom