Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus rog strix b550-f wifi bu fiyata nasıl?

edit: 1647tl ye aldım arkadaşlar hepsiburada sitesi satıcı hepsiburada 6 ay peşin fiyatına taksitle ;)
edit 2: arkadaşlar konuyu taa pazar günü akşam açmışım millet üzerinden günler geçmesine rağmen bu fiyat pahalı şu alınır bu alınır felan diyor link atıyorda bakın arkdaşlar indirim anlıktı sizce hala indirimin kalma ihtimali var mı da böyle boş mesajlar atıyorsunuz anlamıyorum

Son düzenleme:

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Acayip kıyak bi fiyat. Kaçırmayın derim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Acayip kıyak bi fiyat. Kaçırmayın derim.
stokta son bir ürün kalmış aceleyle alıyım derken taksit yaptırmayı unuttum :D
sonra siparişi iptal ettim bir de ne göreyim fiyat olmuş 1900 küsür
şiparişlere gittim yeniden sipariş ver dedim ve fiyatı 1600 küsürden taksitli bir şekilde aldım hele şükür Allahım çok şükür ecel terleri döktüm kaç aydır bu kartı takipteydim :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
stokta son bir ürün kalmış aceleyle alıyım derken taksit yaptırmayı unuttum :D
sonra siparişi iptal ettim bir de ne göreyim fiyat olmuş 1900 küsür
şiparişlere gittim yeniden sipariş ver dedim ve fiyatı 1600 küsürden taksitli bir şekilde aldım hele şükür Allahım çok şükür ecel terleri döktüm kaç aydır bu kartı takipteydim :D
Hayırlı olsun hocam çok iyi bir kartı çok iyi bir fiyata aldınız. Bende yaza elimdeki TUF X570 PLUS'ı elimden çıkarıp STRIX B550'ye geçmeyi düşünüyorum. :)

Hayırlı olsun hocam çok iyi bir kartı çok iyi bir fiyata aldınız. Bende yaza elimdeki TUF X570 PLUS'ı elimden çıkarıp STRIX B550'ye geçmeyi düşünüyorum. :)
teşekkür ederim hocam aslında tuf x570 plus da iyi bir kart hocam bendeki b450m s2h idi ve işlemcimde 5600x olduğu için fazla giriş seviyesi kaldığından yükseltme yaptım ama 5600x i b450m s2h ile sıkıntısız kullanabiliyordum tabi bu işlemciye bu anakartın yakışdığını düşünmüyordum açıkcası
inşallah sizde alabilirsiniz hocam istediğiniz anakartı 🙏

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,725
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Ben bunu atıp kaçıyorum byby
hocam konuyu taaa dün akşam açtım sizce hala indirimde olma imkanı var mı da böyle linkler atıp duruyorsunuz

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
hocam konuyu taaa dün akşam açtım sizce hala indirimde olma imkanı var mı da böyle linkler atıp duruyorsunuz
Eski bir konu olduğunu bilerek attım bu linki . Zaten bunu atıp kaçıyorum dememden anlamanız için. Amazonda 1400 liraya bile alınıyor bu linkten . Belki bundan 1 ay sonra başkası bu konuya bakınca buradan ucuza alabilir.

Eski bir konu olduğunu bilerek attım bu linki . Zaten bunu atıp kaçıyorum dememden anlamanız için. Amazonda 1400 liraya bile alınıyor bu linkten . Belki bundan 1 ay sonra başkası bu konuya bakınca buradan ucuza alabilir.
inşallah alabilir hocam bende amazondan alacaktım ama hem tr garantili felan olmıyacaktı hemde indirimdeki hepsiburada fiyatından daha pahalıya geliyordu takipteydim anakartı ve direk yapıştırdım indirime girince tavsiyem indirim kovalasınlar tr den almaya çalışsınlar gerek yok amazon germany den almaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,623
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah
Top Bottom