- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,320
Sıfır üründe bu şekilde ve kış ayındaydım...el ısıtmalı laptop yapmışlar kış ayları için daha nemacun değiştiği halde mi 100 dereceleri gördü?
Sıfır üründe bu şekilde ve kış ayındaydım...el ısıtmalı laptop yapmışlar kış ayları için daha nemacun değiştiği halde mi 100 dereceleri gördü?
O sırada benim 101 derecelik eski victus...
![]()
Hangi test programında bu sıcaklıkları alıyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
VİCTUS 16 kullanıyorum 13500h + 4060 sıcaklıklar iyi
Teste değil normal kullanımda oyundada 80i geçmiyor geneldeHangi test programında bu sıcaklıkları alıyorsunuz?
+ 7840 hs lı victus var o daha da soğuk intel daha çok güç kullanıyor amd ye göre bu seneTeste değil normal kullanımda oyundada 80i geçmiyor genelde
4000 serisi ekran kartlılar genel olarak iyi diyorlar eskileri bilmiyorum.O sırada benim 101 derecelik eski victus...
![]()
Sorun ekran kartı değil işlemci4000 serisi ekran kartlılar genel olarak iyi diyorlar eskileri bilmiyorum.
Hocam... boşta sıcaklığı atıp iyi diyordunuz.Teste değil normal kullanımda oyundada 80i geçmiyor genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ 7840 hs lı victus var o daha da soğuk intel daha çok güç kullanıyor amd ye göre bu sene
O konuda bir şey demiyoruz zaten biri 33k biri 45kBi prime95 deneyim hangi modlarda hangi sıcaklıklara ve fan devirlerine çıkıyor bakın.
O konuda bir şey demiyoruz zaten biri 33k biri 45k
Aynen yeni modelleri güzel buda iyi fiyat geldi bana ona vereceğine buna vermen daha mantıklı gibi 150w swicx vs https://www.trendyol.com/hp/victus-...rchantId=361546&filterOverPriceListings=false4070 olan elbette daha fiyat performans açıklamaya yazdığım gibi ancak kalite de istiyorum diyen arkadaş için iyi fırsat çünkü ocaktan sonra bu fiyatlara 4060 rog kalmayacak, 4050 roglar bile 40.000 TL. Rog strixin bu modeli de omenin kalitesine göre çok daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence iade edilecek kadar kötü değil HP'de, kronik sorunlu modelleri vardı eskiden ama yeni modellerde duymadım