Doğru ekran kartının kullanıldığına emin misin ? laptoplarda yanlış ekran kartı kullanılması yazıp araştırabilirsin youtubedeAsus ROG Strix G713IE-HX001 AMD Ryzen 7 4800H, 16GB RAM, 1TB SSD, RTX3050TI, 17.3 144hz sisteme sahibim. Laptopu alalı henüz 2-3gün oluyor fakat oyunlarda olması gerektiği gibi fps alamıyorum. CS:GO da ortalama 120fps ve lolde ise yaklaşık 140-150fps alıyorum. İnternet üzerinden baktığım birkaç ayarı denedim fakat değişen pek bir şey olmadı. Detaylı ayar yapma konusunda ise herhangi bir bilgiye sahip değilim. Laptopumdaki hangi ayarı düzeltirsem tam performansını alır ve fps konusunda yükselme yaşarım.
dediğini arattım fakat herhangi bir sonuç bulamadım. Oyunlarda 3050ti kullanması için gerekli ayarları yapmıştım.Doğru ekran kartının kullanıldığına emin misin ? laptoplarda yanlış ekran kartı kullanılması yazıp araştırabilirsin youtubede
dediğini arattım fakat herhangi bir sonuç bulamadım. Oyunlarda 3050ti kullanması için gerekli ayarları yapmıştım.
bunların hepsini zaten yaptım. sorun ekran kartının kullanılması veya kullanılmaması değil. sahip olduğum yüksek sisteme rağmen düşük fps alıyor olmam.sorununuzu çözebilir umarım
internetten bakarak bulabildiğim kadarıyla pil modunda kısıtlamaları kapattım.Pil ayarlarından performans modu falan aktif mi ?
evet laptop işlemcileri çok güçlü olmuyor ancak internette aynı özelliklere sahip laptopları araştırdım, oyun testlerini inceledim. Benimle aynı sisteme sahip bir laptopta cs:go da 270fps alıyorlar ancak ben 150den yukarı çıkamadım.bende aynı işlemci var ve valorantta bende ortalama 140-150 alıyorum laptop işlemcisi maalesef çok güçlü olmuyor anladığım kadarıyla
bende sadece 1 video gördüm orada 220fps civarı alıyorlar valorantta.Turbo modda çalıştır ve laptop şarja takılı olmalı unutmainternetten bakarak bulabildiğim kadarıyla pil modunda kısıtlamaları kapattım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet laptop işlemcileri çok güçlü olmuyor ancak internette aynı özelliklere sahip laptopları araştırdım, oyun testlerini inceledim. Benimle aynı sisteme sahip bir laptopta cs:go da 270fps alıyorlar ancak ben 150den yukarı çıkamadım.
hocam diğerlerini araştırdığınızı düşünerek söyledim bunu benim eski laptopumdada bu oluyordubunların hepsini zaten yaptım. sorun ekran kartının kullanılması veya kullanılmaması değil. sahip olduğum yüksek sisteme rağmen düşük fps alıyor olmam.
öyle yapıyorum. farklı birkaç ayar daha denedim, sürücüleri tekrar yükledim. asusu bile konu ile ilgili arayıp teknik destek talep ettim. ancak sıradan öneriler verdiler sadece ve sorun devam etmekte. 1050ti ile aramdaki fark sadece 20fps olacaksa rtx neden alayım ki ? bu sistemin karşıladığı fps değerleri bu olmamalı ki internette fazlasını da alıyorlar zatenbende sadece 1 video gördüm orada 220fps civarı alıyorlar valorantta.Turbo modda çalıştır ve laptop şarja takılı olmalı unutma
cs go tarzı oyunlar işlemci bazlı oyunlar ekran kartının fpsye çok etkisi olmuyor diye biliyorum bu tarz oyunlardaöyle yapıyorum. farklı birkaç ayar daha denedim, sürücüleri tekrar yükledim. asusu bile konu ile ilgili arayıp teknik destek talep ettim. ancak sıradan öneriler verdiler sadece ve sorun devam etmekte. 1050ti ile aramdaki fark sadece 20fps olacaksa rtx neden alayım ki ? bu sistemin karşıladığı fps değerleri bu olmamalı ki internette fazlasını da alıyorlar zaten