Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus Rog Strix GeForce RTX 3070 8G GAMING / Çıkış Hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Merhabalar değerli forum üyeleri, bundan yaklaşık birkaç zaman önce sizlerle beraber sistem topladığımızda yeni ekran kartını beklememin gerektiğini söylemiştiniz mantıklı olarak tabii ki.
Bende 29 Ekim tarihinde çıkışının olacağını ve piyasaya gireceğini öyle okumuştum, fakat değerli başka bir forum üyesi bana 2020 sonu veya 2021 başında çıkacağını söyledi. Bu konu hakkında sizlerinde düşüncenizi merak ediyorum. Tam olarak sizce ne zaman çıkacak bir bilginiz var mı ve beklemeye devam etmeli miyim? Birde sizce başka bir ekran kartı alıp sonradan onu değiştirebilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim ve teşekkür ederim şimdiden değerli yorumlarınız için... :giggle: :giggle: 💗 💗 💕 💕 🖤

Ekran Kartı: Asus 3070
Ek:
asus-rog-strix-geforce-rtx-3070-gaming-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-2.jpg

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Orhan
İdarelik 750 Ti gibi ucuz bir ekran kartı alabilirsin. 2. elde ticareti hızlı bir karttır.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok sürmez. Beklemişken 1-2 ay daha bekle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İdarelik 750 Ti gibi ucuz bir ekran kartı alabilirsin. 2. elde ticareti hızlı bir karttır.
Aslında tam bu işlerden anlamıyorum ama keşke erkenden çıksa ne zaman çıkar en erken acaba bir bilginiz var mı sizinde acaba? :( :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sürmez. Beklemişken 1-2 ay daha bekle.
O zaman beklemeye devam edeceğiz mecburen yapıcak pek fazlada bişi yok gibi duruyor (y) (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Orhan
Aslında tam bu işlerden anlamıyorum ama keşke erkenden çıksa ne zaman çıkar en erken acaba bir bilginiz var mı sizinde acaba? :( :(

O zaman beklemeye devam edeceğiz mecburen yapıcak pek fazlada bişi yok gibi duruyor (y) (y)
RTX 3080 de güya çıktı ama fiyatları olması gerekenden pahalı ve piyasada bulunmuyor. O yüzden net bir şey söylemek zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
RTX 3080 de güya çıktı ama fiyatları olması gerekenden pahalı ve piyasada bulunmuyor. O yüzden net bir şey söylemek zor.
Anladım çok teşekkür ederim yardımlarınız için en iyisi 1-2 ay daha beklemek olacaktır en doğru karar için, iyi forumlar dilerim, çok sağolun 💕 💕 💕 🖤 🖤 🖤 😍

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhabalar değerli forum üyeleri, bundan yaklaşık birkaç zaman önce sizlerle beraber sistem topladığımızda yeni ekran kartını beklememin gerektiğini söylemiştiniz mantıklı olarak tabii ki.
Bende 29 Ekim tarihinde çıkışının olacağını ve piyasaya gireceğini öyle okumuştum, fakat değerli başka bir forum üyesi bana 2020 sonu veya 2021 başında çıkacağını söyledi. Bu konu hakkında sizlerinde düşüncenizi merak ediyorum. Tam olarak sizce ne zaman çıkacak bir bilginiz var mı ve beklemeye devam etmeli miyim? Birde sizce başka bir ekran kartı alıp sonradan onu değiştirebilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim ve teşekkür ederim şimdiden değerli yorumlarınız için... :giggle: :giggle: 💗 💗 💕 💕 🖤

Ek:
Alıntıyı görüntüle
Kartlar çıktı ve satıldı çoğu yerde fakat 5-10 stok falan vardı.
Kapan kaptı neredeyse 1 ay oluyor, çoğu yerde off-stock.
Forumda RTX 3080 alan biri de var, RTX 3090 alan biri de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
3080 çıkalı 1 ayı geçiyor hala çoğu yerde off stock. 3070 için aralık sonu ya da ocak ortaları diyorum ben. Stokta bulunabilir bu arada @Séraphine ama 200 300tl stok azlıgından fazla para ödeyebilirsin.
Doğrudur çok teşekkür ederim yardımınız için birde stok durumu var tabii ki bunların. Acaba hemen stok bitse ne kadar sürede yenilenir mesela itopya gibi satış mağazaları için onu da bilmiyorum bakalım o zaman beklemekten başka çaremiz yok. Değerli yorumunuz için tekrardan çok teşekkür ederim 💕 🖤

Kartlar çıktı ve satıldı çoğu yerde fakat 5-10 stok falan vardı.
Kapan kaptı neredeyse 1 ay oluyor, çoğu yerde off-stock.
Forumda RTX 3080 alan biri de var, RTX 3090 alan biri de.
Anladım yani aslında stok olmadığı için böyle oldu, şimdi stok yenilenmesini bekliyoruz büyük ihtimalle. Peki o zaman neden bu kadar az stok çıkardılar ki? Bu kadar çok satılacak bir ekran kartının stoğu da fazla olması gerekirdi :unsure:

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş

Ek:
Alıntıyı görüntüle
29 unda cıksabıle cok kısa surede tukenecek alabılecegın de mechul bıraz bekle

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Doğrudur çok teşekkür ederim yardımınız için birde stok durumu var tabii ki bunların. Acaba hemen stok bitse ne kadar sürede yenilenir mesela itopya gibi satış mağazaları için onu da bilmiyorum bakalım o zaman beklemekten başka çaremiz yok. Değerli yorumunuz için tekrardan çok teşekkür ederim 💕 🖤

Anladım yani aslında stok olmadığı için böyle oldu, şimdi stok yenilenmesini bekliyoruz büyük ihtimalle. Peki o zaman neden bu kadar az stok çıkardılar ki? Bu kadar çok satılacak bir ekran kartının stoğu da fazla olması gerekirdi :unsure:
İlk stoklardı, bir nevi ucundan gösterdiler.
1-2 ay daha var tam olarak stoğa çıkmasına.
@Laxerian QP Bilişim üzerinden RTX 3080 aldı.
@Rambo_87 ise RTX 3090 aldı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
29 unda cıksabıle cok kısa surede tukenecek alabılecegın de mechul bıraz bekle
Mecburen bende beklemek zorundayım teşekkür ederim değerli yorumunuz için (y) :giggle:

İlk stoklardı, bir nevi ucundan gösterdiler.
1-2 ay daha var tam olarak stoğa çıkmasına.
@Laxerian QP Bilişim üzerinden RTX 3080 aldı.
@Rambo_87 ise RTX 3090 aldı.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için o zaman alabileceğimiz en kısa zaman 2020 sonu ve 2021 ocak ortaları gibi daha rahat alabiliyor olacağız büyük ihtimalle 🙏

T.P.G.

80+ Titanium

Yeni olduğu için normal. Bir de 3080 lerin PCB ler mi ne sorunluydu kalitesiz kullanıldigından 2. Üretime geçtiler. O yüzden olabilir emin olmasamda. Ama kartlar yeni çıktı normal görmek gerek. Siteleri saat başı kontrol et yeter :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom