Gürkan Doğan
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Kulaklığı 4 temmuz 2023 te almıştım ve 4 ay sonra tam 4 kasım 2023 te akşam kulaklığı kafama, taktım ve çıt diye bir ses çıktı. Kulaklığı elime alıp incelediğimde sol kenarı kafa ayarının plastik kısmı çatlamış. Daha sonra internetten baktığımda herkesin yaşadığı bir sorun olduğunu fark ettim. Kulaklığı itopya üzerinden satın almıştım az önce aradım garantiye göndermek için kargo kodu aldım fakat konuştuğum kişi kullanıcı hatası garantiye verseniz bile işlem yapılmadan geri dönecek ve 20 iş günü bekleyeceksiniz dedi. Daha sonra konuştuğum kişiye kullanıcı hatası olmadığını ve herkesin bu sorunu yaşadığını söyledim ve yine de garantiye göndermek istediğimi söyledim. Yüzlerce insanın başına gelmiş yüzlerce insan mı suçlu yoksa kulaklığı tasarlayanda mı suç, eşyalarımı çok kibar kullandığım halde çatladı ve çatlayan yer kronik gibi bir şey herkesin aynı yeri çatlamış belli ki bu kulaklığın kronik bir sorunu bu fakat kullanıcı hatası denilip işten çıkılmaya çalışılıyor öyle olmadığını düşünüyorum. Umarım uğraşmadan garantisiyle sorunum çözülür.