Neler Yeni

ASUS Rog Strix Scope NX Blue Switch alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Taşkın
Daha önce bu klavyeyi kullanan varsa bilgilendirebilir mi beni lütfen. Uzun kullanım sonucu yay sesi geliyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çınlama yapanları duymuştum. Fiyatı iyi yakalanırsa alınır güzel klavye ama ben 1700 üstü vermezdim ona

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Daha önce bu klavyeyi kullanan varsa bilgilendirebilir mi beni lütfen. Uzun kullanım sonucu yay sesi geliyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Red switch ini kullanıyorum sorunum yok kutu içeriği zayıf insan bir tuş çıkarma aparatı koyar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Taşkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Red switch ini kullanıyorum sorunum yok kutu içeriği zayıf insan bir tuş çıkarma aparatı koyar.
Tuş çıkartma aparatı geliyor yanında sizde neden gelmedi acaba? Red switchinin sesinden memnun musunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılımı nasıl kolay mı dostum?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Tuş çıkartma aparatı geliyor yanında sizde neden gelmedi acaba? Red switchinin sesinden memnun musunuz?
Evet çok tatlı bir sesi var. Benim kullandığım klavyenin linkini koydum içinden tuş çıkarma aparatı veya bilek desteği çıkmıyor en büyük eksisi bence bu.

Yazılımı nasıl kolay mı dostum?
İlk aldığımda yazılım bana illahlah ettirdi çok sorunluydu beta sürümdü bende sildim çünkü klavyeyi kitlediği zamanlar oluyordu öyle bir kitliyordu ki klavye üzerinden manuel olarak bile ışıklarını değiştiremiyordun. Sadece kitlemekle kalmıyor çok fazla hata verip çöküyordu çok hantal bir yazılımı vardı aylardır kullanmıyorum yazılımı illaki ilerleme vardır diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ege Taşkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet çok tatlı bir sesi var. Benim kullandığım klavyenin linkini koydum içinden tuş çıkarma aparatı veya bilek desteği çıkmıyor en büyük eksisi bence bu.

İlk aldığımda yazılım bana illahlah ettirdi çok sorunluydu beta sürümdü bende sildim çünkü klavyeyi kitlediği zamanlar oluyordu öyle bir kitliyordu ki klavye üzerinden manuel olarak bile ışıklarını değiştiremiyordun. Sadece kitlemekle kalmıyor çok fazla hata verip çöküyordu çok hantal bir yazılımı vardı aylardır kullanmıyorum yazılımı illaki ilerleme vardır diye düşünüyorum.
Hocam amazonda blue switchlisi şuan 1.564 tl. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098QTF5TS/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
135 Fazla ver kırmızı switch al. Psikopatım kendime çevremdekilere saygım yok diyorsan blue switch al :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,581
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom