Neler Yeni

Yardım ASUS RX6750XT Wattman Yardım Lütfen!

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yılmaz KARAKOÇ
Künyedeki sistemi kullanıyorum 6 aydır hiçbir problemim yoktu ancak son 2 haftadır sürekli ekteki hatayı alıyorum oyundan atıyor.
# Problemi nasıl çözerim?
# Bu yaşadığım problem Wattman hatası mıdır?
# Ram CL değerini 26 görüyorum Cpu-z ve speccy de (normalde 18) bunun nedeni ne olabilir?

Yardımlarınız ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler..

Ekler

• AMD ARIZA.PNG
    AMD ARIZA.PNG
    8.1 KB · Hit: 46
  • speccy cl photo.png
    speccy cl photo.png
    47.9 KB · Hit: 40
Son düzenleme:

Reav

80+ Silver
Künyedeki sistemi kullanıyorum 6 aydır hiçbir problemim yoktu ancak son 2 haftadır sürekli ekteki hatayı alıyorum oyundan atıyor.
# Problemi nasıl çözerim?
# Bu yaşadığım problem Wattman hatası mıdır?
# Ram CL değerini 26 görüyorum Cpu-z ve speccy de (normalde 18) bunun nedeni ne olabilir?

Yardımlarınız ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler..
1 hayır yaşadığınız sorun wattman değil bir bug olmuş olabilir benim önerim amd cleanup utility ile driverı silip 23.7.1 adrenalin kurmanız bir daha sorun yaşamazsınız
2 Ram cl değerleri amd ile alakalı bir durum değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yılmaz KARAKOÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 hayır yaşadığınız sorun wattman değil bir bug olmuş olabilir benim önerim amd cleanup utility ile driverı silip 23.7.1 adrenalin kurmanız bir daha sorun yaşamazsınız

Yardımın için çok teşekkür ederim söylediğin gibi cleanup programı ile temizledim ve ilgili sürümü kurdum. Ancak aynı hatayı tekrardan alıyorum. Farklı bir nedeni var muhtemelen bu konuda ne düşünürsün

Reav

80+ Silver
Yardımın için çok teşekkür ederim söylediğin gibi cleanup programı ile temizledim ve ilgili sürümü kurdum. Ancak aynı hatayı tekrardan alıyorum. Farklı bir nedeni var muhtemelen bu konuda ne düşünürsün
Bu çözümü forumda en az 15 20 kişiye uygulattım ve sorunları çözülmüştü ki bende amd sürüm yayınladıkça hepsini deniyorum stabil mi değil mi diye böyle bir hatayla hiç bir sürücüde karşılaşmadım tahminimce formatla çözülebilir ama ramlerin frekans değerlerinin düşmesi ilede alakalı olabilir bu tip hataları diğer bileşenlerde tetikleyebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,460
Üyeler
159,622
Son üye
Melisakcr
Top Bottom