Neler Yeni

Asus servisi neden bu kadar rezil

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Asusun ve acerin ortak serisi SMS INFOCOM. Ürün kullanılmaycak derecede değil ise kesinlikle göndermenizi tavsiye etmem. Cihazım geldiğinde cihazın kutusuna sadece ince bir streç film benzeri bir koruyucuyla(!) göndermişler. Kouruyucu da kargo bana gelene kutunun içine edilmiş koruyucu da paramparça gelmişti. Kutunun açılmasını engelleyecek hiçbir koruma da yoktu iyi ki açılmamış kutu

WhoCares

80+ Gold
@Abdullah Hacıgül abi napsan bir servis vs mi açsan seve seve çalışırım malum şartlarda benim açma şansım bir 10 sene daha mümkün gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır laptop tamamen bozulup çöpe gitse ne olacak acaba diyecekler herhalde sizin cihaz bize bozuk geldi
öyle bir durum olsa zaten hertürlü geri alırsın diye düşünuyorum firma yolu ile yada hukuk yolu ile

Can...

80+ Platinum
Asusun ve acerin ortak serisi SMS INFOCOM. Ürün kullanılmaycak derecede değil ise kesinlikle göndermenizi tavsiye etmem. Cihazım geldiğinde cihazın kutusuna sadece ince bir streç film benzeri bir koruyucuyla(!) göndermişler. Kouruyucu da kargo bana gelene kutunun içine edilmiş koruyucu da paramparça gelmişti. Kutunun açılmasını engelleyecek hiçbir koruma da yoktu iyi ki açılmamış kutu
benim arkadaşında direkt eline vermişler bilgisayarı kutusuz ha birde eklemeyi unuttum orijinal monster koruma çantası gibi bir şey vardı ona da çökmüşlerdi Asus tuf bilgisayarı gönderdiğimiz de

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Asus ne ya djkwhzja rezil bir firma.

Can...

80+ Platinum

Maethril_

80+ Bronze
İyiki bir Asus aldık valla iyice gözümden düştü firma.

Can...

80+ Platinum
İyiki bir Asus aldık valla iyice gözümden düştü firma.
kalite olarak güzel çoğu üründe şimdiye kadar ama soruna gelirsek armory create olsun servisi olsun bu kadar rezalet firma görmedim daha klevye mouse var bir süre sonra klavye mouse rgb leri kafayı yiyor sonra diyelim ışıklar kapalı kafayı yiyeceği zaman ışıklar açılıyor yapacağını yapıyor yani kısaca destek anlamın da TÜRKİYE de berbat bir firma

GirayHan

80+ Platinum
arkadaşlar selamlar bu Asus servisi kendi deneyimlerimce rezalet servis elemanlarıyla çalışıyor ve asus bu duruma el atmıyor 2 kez başımıza geldi

1.OLAY bir arkadaşımın Asus Tuf bilgisayarında menteşe sorunu oldu garantiye gitti daha berbat ve menteşe kapağı aralanmış ve kırılmıştı servisten geldiğinde ise altta 2 vida eksikti bu nasıl sorumsuzluk bilmiyorum

2.OLAY bugün arkadaş gitti vatandan asus rog bilgisayarını teslim aldı ısı ve aşırı düşük fps sorunuyla bakımı vs yapılsın diye cihazda sıvı metal var sanırsak macun sürülmüş çünkü bilgisayarın her yeri termal macundu neyse abi geldi cihaz bakmış arkadaş bir köşeye dokunuyor öteki taraf kalkıyor bir köşeye basıyor öteki taraf kalkıyor neyse bana getirdi baktım altını sökmeye başladım ki ne göreyim laptop un köşeye alakasız boyunlu vida atmışlar ve sökerken kasayı da beraberin kaldırıyordu bende özenle cımbız vs kullanarak söktüm sonra açtım pc yi içi her yeri toz nasıl bir bakım yapıldıysa soğutmada macun lekeleri vs ve bir diş kırıktı kasanın takılmasını sağlayan neyse topladım geri haliyle o alakasız vidayı takmadım yerine çünkü yuvayı tamamen yiyecek belli ki taktık alt kasayı doğru şekilde kasıntı gitti ve bombe de vardı oda gitti bunlar nasıl servislik yapıyor aklım almıyor yani ben mahalle bilgisayarcısına mı pc emanet ediyorum yoksa yetkili servise mi ve bu durumu Asus ne zaman çözecek Asus alırken insan on kez düşünüyor abi Asus şu duruma el atın be
asus ve msı almayacaksın türkiye'de. ikisine de aynı servis bakıyor artık.

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
arkadaşlar selamlar bu Asus servisi kendi deneyimlerimce rezalet servis elemanlarıyla çalışıyor ve asus bu duruma el atmıyor 2 kez başımıza geldi

1.OLAY bir arkadaşımın Asus Tuf bilgisayarında menteşe sorunu oldu garantiye gitti daha berbat ve menteşe kapağı aralanmış ve kırılmıştı servisten geldiğinde ise altta 2 vida eksikti bu nasıl sorumsuzluk bilmiyorum

2.OLAY bugün arkadaş gitti vatandan asus rog bilgisayarını teslim aldı ısı ve aşırı düşük fps sorunuyla bakımı vs yapılsın diye cihazda sıvı metal var sanırsak macun sürülmüş çünkü bilgisayarın her yeri termal macundu neyse abi geldi cihaz bakmış arkadaş bir köşeye dokunuyor öteki taraf kalkıyor bir köşeye basıyor öteki taraf kalkıyor neyse bana getirdi baktım altını sökmeye başladım ki ne göreyim laptop un köşeye alakasız boyunlu vida atmışlar ve sökerken kasayı da beraberin kaldırıyordu bende özenle cımbız vs kullanarak söktüm sonra açtım pc yi içi her yeri toz nasıl bir bakım yapıldıysa soğutmada macun lekeleri vs ve bir diş kırıktı kasanın takılmasını sağlayan neyse topladım geri haliyle o alakasız vidayı takmadım yerine çünkü yuvayı tamamen yiyecek belli ki taktık alt kasayı doğru şekilde kasıntı gitti ve bombe de vardı oda gitti bunlar nasıl servislik yapıyor aklım almıyor yani ben mahalle bilgisayarcısına mı pc emanet ediyorum yoksa yetkili servise mi ve bu durumu Asus ne zaman çözecek Asus alırken insan on kez düşünüyor abi Asus şu duruma el atın be
hocam benimde anakart ram slotlarında sıkıntı vardı 2 kez gönderdim servise herhangi bir sorunu yok dendi ama çalışmıyordu zararına sattım bir daha Asus ürünlerinin yanından bile geçmem.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben sistemi alırken asus anakart alıcaktım a320 fabrika arızalı çıktı kart götürdüm onu vatana 2020 de 10 TL'ye b450m s2h a geçmiştim asusu genel olarak sevsemde trde düşündürüyor adamı servisinden falan

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord