Asus Tuf 3 RX5700 ısınır mı?

Reaksiyon skoru
33
Yakin zamanda bir bilgisyar almak istiyorum. Donanim arsivi videolarini izledigim zaman da baa en uygun kart Asus Tuf 3 RX5700 geliyor. Toplama pc olmadigi icin Donanim arsivinin epic adli sistemini upgrade ediyorum fazla secenek yok. Bu ekran kartina cok fazla isinir diyen var. Acaba dogru mudur?

Evo serisi degilse evet isinir

Yakin zamanda bir bilgisyar almak istiyorum. Donanim arsivi videolarini izledigim zaman da baa en uygun kart Asus Tuf 3 RX5700 geliyor. Toplama PC olmadigi icin Donanim arsivinin epic adli sistemini upgrade ediyorum fazla secenek yok. Bu ekran kartina cok fazla isinir diyen var. Acaba dogru mudur?

"EVO" olmasına dikkat edin, EVO değil ise ısınır.

Korkumdan almadım açıkcası memory sıcaklığı 104 dereceleri buluyor almayın içerikli bir video yapmış yabancı bir kanal aynı zamanda tuf serisinin "evo" serisi olanlarda bu sorun ortadan kalkmış fakat düz seri alacaksanız ben tavsiye etmem ve kendimde almadım msi gp edition aldım fakat rx 5700 lerin hemen hemen hepsi ısınıyor 80 dereceleri gördüm şuanki kartımda

Normal seri düz RX5700
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evo'nun tam olarak farki nedir?
Evo yazmıyorsa ısınır dostum. EVO yenilenmiş sorunu olmayan TUF serisidir. TUF EVO yazar.

Normal seri düz RX5700

Evo'nun tam olarak farki nedir?

EVO Asus un ısınma problemini çözüp tekrar ürettiği modeller. Asus TUF EVO RX 5700 olur ismi örneğin.

Korkumdan almadım açıkcası memory sıcaklığı 104 dereceleri buluyor almayın içerikli bir video yapmış yabancı bir kanal aynı zamanda tuf serisinin "evo" serisi olanlarda bu sorun ortadan kalkmış fakat düz seri alacaksanız ben tavsiye etmem ve kendimde almadım MSI gp edition aldım fakat rx 5700 lerin hemen hemen hepsi ısınıyor 80 dereceleri gördüm şuanki kartımda
Saphire'in RX5700 XT ' sini oneren cok fazla kisi var aslinda

Saphire'in RX5700 XT ' sini oneren cok fazla kisi var aslinda
Ama oda diger modellere gore daha pahali

O zaman o kartı almayın farklı bir seçenek bakın.

Sapphire ben kullanıyorum ve memnun değilim. Sapphire tavsiye etmiyorum.
Bir de RTX2060 secenegi var sizce onu almalimiyim?

Geri