yusufozmen252
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Asus tuf a15 2022 model laptop var 6 aydir power button keyfine gore calisiyordu 10-15 basmamda anca aciliyordu laptop. Sonra bazen acildiginda hic olmayan bir kullanici hesabindan acilmaya basladi ve windows kayit kullanici bulunumadi hatasi mi ne veriyordu nadiren. O acilan kisimda uygulamalarimin yarisi duruyor yarisi durmuyordu garipti. Simdi kullanirken aniden kapandi ve tekrar zar zor aciyorum ve acildiktan 5 dk sonra yine kapaniyor aniden.
Batarya kablosunu cikardim sorun cozulmedi ve bazen elektrigin komple kesildigini gordum elektrik isigini kontrol ederken.
Bazen durduk yere masada kendiliginden acildigi oluyor laptopun sonra 5-6 denemeden sonra yine cokuyor.
Daha demin zar zor actim 10dk kullanabildim sorunsuz.
Bazen windows dogru yuklenmemis hatasi da veriyor.
Bu sorunlar neyi isaret ediyor sizce bana anakart veya power button karti oldugunu dusunduruyor. Ozellikle kendiliginden acilmasi cok ama cok garip.
Batarya kablosunu cikardim sorun cozulmedi ve bazen elektrigin komple kesildigini gordum elektrik isigini kontrol ederken.
Bazen durduk yere masada kendiliginden acildigi oluyor laptopun sonra 5-6 denemeden sonra yine cokuyor.
Daha demin zar zor actim 10dk kullanabildim sorunsuz.
Bazen windows dogru yuklenmemis hatasi da veriyor.
Bu sorunlar neyi isaret ediyor sizce bana anakart veya power button karti oldugunu dusunduruyor. Ozellikle kendiliginden acilmasi cok ama cok garip.