Asus TUF B450M-Pro Gaming

lion

80+
Reaksiyon skoru
71
Bu anakartı alıcam bu platformda bi konunun altinda tavsiye olarak birisi onerdi sistemimde amd tyzen 5 3600 rtx 2060 var sizce bu parcalara gore cok mu fazla kaciyor bu anakart yoksa tam boyle guzel oldu mu merak ediyorum deger mi bu anakartı almaya

Fazla kaçmıyor, iyi anakart. Ancak o kadar para vermek yerine birazcık beklersen ve bütçeyi biraz daha arttırırsan daha iyi olan B550 chipsetli anakart alırsın, çok da güzel olur. Eğer illa TUF B450-PRO GAMING alacağım diyorsan bende de o anakart var, sorularını alabilirim.
o para verilmez b450 s2h yapıştır geç.
Verilmez... Peki ne için verilmez? Sebebi nedir verilmemesinin?

Fazla kaçmıyor, iyi anakart. Ancak o kadar para vermek yerine birazcık beklersen ve bütçeyi biraz daha arttırırsan daha iyi olan B550 chipsetli anakart alırsın, çok da güzel olur. Eğer illa TUF B450-PRO GAMING alacağım diyorsan bende de o anakart var, sorularını alabilirim.

Verilmez... Peki ne için verilmez? Sebebi nedir verilmemesinin?
butcemi maalesef daha çok arttıramam ama bu anakarrt ile ilgili tecrubelerini dinlemek isterim

butcemi maalesef daha çok arttıramam ama bu anakarrt ile ilgili tecrubelerini dinlemek isterim
Eyvallah. Benim deneyimlerim genel olarak iyi, bahsedeceğim bir şey yok. Sadece ARGB girişinin olmasını isterdim bu anakartta, o kadar.

Asus TUF B450M-Pro Gaming bazı arkadaşlar bunu al demis sence giyat farkina deger mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senin sisteminde neler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pardon ya tekrar ayni mesaji gondermisim senin sisteminde ne var

Son düzenleme:
Geri