Midora
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
Hocam 140 Watt 4060 lı laptoplar şu an mininum 40Kdeğmez hocam, bu fiyata 4060 alırsınız
Hocam 140 Watt 4060 lı laptoplar şu an mininum 40Kdeğmez hocam, bu fiyata 4060 alırsınız
arkadaşlar laptobu bugün teslim aldım ama içinde windosv kurulu değilmiş biostan çıkamıyorum. siz nasıl çözdünüz ?Hocam 140 Watt 4060 lı laptoplar şu an mininum 40K![]()
Windows kurduk.arkadaşlar laptobu bugün teslim aldım ama içinde windosv kurulu değilmiş biostan çıkamıyorum. siz nasıl çözdünüz ?
nasıl kuruluyor kankaWindows kurduk.
Ben de aynı Rami satın aldım gelmesini bekliyorum, cihazla uyumludur sıkıntı yaşatmaz.
Arkadaşlar bu ram'dan 2 tane aldım cihaz ile uyumlu mu acaba?
aynısı bende de oldu, sorun olacağını zannetmiyorum
Cihazda advanced optimus olduğu için nvidia denetim masasından daha kolay şekilde ayarlayabilirsiniz.Arkadaşlar en iyi genel kullanım ve oyun deneyimi için fan ve mux switch'i hangi ayarda kullanıyorsunuz? Benim fan performans, mux switch de standart ayarda
hocam ben bu videoya göre yaptım, hiç sorun yaşamadım, hazırladığım usb'yi cihaza taktım, güç tuşuna bastım, bios ekranını hiç görmedim, direk windows kurulum ekranı geldi, kurulum bitince direk windows update yaptım ve my asus ile armour crate yazılımını indirdim, my asus ile tüm güncellemeleri yaptım, sadece bluetooth görmedi, onunda linkini forumda paylaştılar oradan güncelledim şu an sorunsuz maaşallaharkadaşlar laptobu bugün teslim aldım ama içinde windosv kurulu değilmiş biostan çıkamıyorum. siz nasıl çözdünüz ?
hocam ben bu videoya göre yaptım, hiç sorun yaşamadım, hazırladığım usb'yi cihaza taktım, güç tuşuna bastım, bios ekranını hiç görmedim, direk windows kurulum ekranı geldi, kurulum bitince direk windows update yaptım ve my asus ile armour crate yazılımını indirdim, my asus ile tüm güncellemeleri yaptım, sadece bluetooth görmedi, onunda linkini forumda paylaştılar oradan güncelledim şu an sorunsuz maaşallah
Ücretlimi win 11hocam ben bu videoya göre yaptım, hiç sorun yaşamadım, hazırladığım usb'yi cihaza taktım, güç tuşuna bastım, bios ekranını hiç görmedim, direk windows kurulum ekranı geldi, kurulum bitince direk windows update yaptım ve my asus ile armour crate yazılımını indirdim, my asus ile tüm güncellemeleri yaptım, sadece bluetooth görmedi, onunda linkini forumda paylaştılar oradan güncelledim şu an sorunsuz maaşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim bunu bilmiyordum. Hemen deneyeceğim!Hayırlı olsun güle güle kullanın bu arada valorant girerken MUX switchten sadece 4050 seçmeyi unutmayın çok fazla performans farkı oluyor.
epttavm'den 34 tl lisans satın alıp etkinleştirdim hocam, windows 11 home kurdum ben önceki sayfalarda bi arkadaş pro'da sıkıntılar olabiliyor, home kurun demişti, bende öyle yaptım, şu an bir sorunsuz çalışıyor.Ücretlimi win 11