Neler Yeni

Asus TUF Gaming VG249Q vs Asus TUF Gaming VG24VQ

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Merhaba arkadaşlar. Monitör alacağım ama bu ikisi arasında kaldım. Curved alırsam CS:GO tarzı oyunlarda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. Ama Flat olana baktığımda ise ips ve 250 cd değere sahip olması biraz kafamı karıştırdı sizce hangisini tercih etmeliyim. Curved olursa CS:GO'da herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Asus TUF Gaming VG249Q:

Asus TUF Gaming VG24VQ:

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hangisini alırsan al seni mutlu edecektir. 250 candela normal bir kullanıcı için yeterli. Benim birinci tercihim Curved olduğu için ben VA panel versiyonu alırdım ve her ne kadar 1MS olasada VA panelde ghost biraz daha düşük gibi hissettiriyor bana. Asus TUF Gaming VG24VQ; 350 candela & 1500R kavis bilmiyorum kavis zayıf noktam ben beğeniyorum benim tercihim: Asus TUF Gaming VG24VQ

66.jpg

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Ips panel olmasi nedeniyle vg249q

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangisini alırsan al seni mutlu edecektir. 250 candela normal bir kullanıcı için yeterli. Benim birinci tercihim Curved olduğu için ben VA panel versiyonu alırdım ve her ne kadar 1MS olasada VA panelde ghost biraz daha düşük gibi hissettiriyor bana. Asus TUF Gaming VG24VQ; 350 candela & 1500R kavis bilmiyorum kavis zayıf noktam ben beğeniyorum benim tercihim: Asus TUF Gaming VG24VQ

Alıntıyı görüntüle
Yorumun için teşekkürler abi. Aslında curved ekranı bende seviyorum ama CS:GO da sorun yaşarsam benim için bir anlamı kalmayacağından sormak istedim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhaba arkadaşlar. Monitör alacağım ama bu ikisi arasında kaldım. Curved alırsam CS:GO tarzı oyunlarda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum. Ama Flat olana baktığımda ise ips ve 250 cd değere sahip olması biraz kafamı karıştırdı sizce hangisini tercih etmeliyim. Curved olursa CS:GO'da herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ?

Asus TUF Gaming VG249Q:

Asus TUF Gaming VG24VQ:

İkisi de tamamen aynı monitörler ikisi de 1 ms mprt değerine sahip tek fark Curved ve haliyle VA olması. Ben senin yerinde olsam IPS alırdım daha canlı ve güzel renkleri var ve düz ekran CS:GO için daha iyi. Ek olarak bana 24 inçte curved gereksiz geliyor. Ben olsam IPS alırdım.

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
VG249Q çok daha iyi bir tercih olur. Curved ekranda CSGO da sıkıntı yaşarsın.

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de tamamen aynı monitörler ikisi de 1 ms mprt değerine sahip tek fark Curved ve haliyle VA olması. Ben senin yerinde olsam IPS alırdım daha canlı ve güzel renkleri var ve düz ekran CS:GO için daha iyi. Ek olarak bana 24 inçte curved gereksiz geliyor. Ben olsam IPS alırdım.
ips VA panele göre yavaş diyorlar bir sıkıntı olur mu sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

VG249Q çok daha iyi bir tercih olur. Curved ekranda CSGO da sıkıntı yaşarsın.
deneyiminiz oldu mu acaba ? nasıl bir sıkıntı yaşarım. Çünkü bazen simülasyon tarzı oyunlarda oynuyorum. Curved almak biraz daha mantıklı geldi.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

deneyiminiz oldu mu acaba ? nasıl bir sıkıntı yaşarım. Çünkü bazen simülasyon tarzı oyunlarda oynuyorum. Curved almak biraz daha mantıklı geldi.
Olmaz hocam aralarında artık fark yok denecek kadar az VA ile IPS'in IPS alın.

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan

Yeni IPS modellerde o sorun ortadan kalktı. Yeni IPS monitörler neredeyse TN paneller ile aynı hıza sahipler. Curved olayı ise ben deneyimlemedim fakat bir kaç kişi öyle demişti aim bozuluyor falan diye. Benim şahsi fikrim de o yönde mantıken öyle geliyor. Ben olsam IPS düz panel monitör alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,721
Üyeler
159,539
Son üye
vasifsizpand
Top Bottom