Bu cuma gaming gecesinde birkaç monitör indirime girerse onları değerlendireilbirm belkio monitore alternatif olabilir.![]()
AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.223,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teknobiyotikten daha önce alışveriş yapmadım sence nasıldır ?o monitore alternatif olabilir.![]()
AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2U 24" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.223,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
güvenilirdir. istanbulda büyük bir depoları var ordan geliyor ürünler.Bu cuma gaming gecesinde birkaç monitör indirime girerse onları değerlendireilbirm belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknobiyotikten daha önce alışveriş yapmadım sence nasıldır ?
Tamamdır teşekkür ederim.güvenilirdir. istanbulda büyük bir depoları var ordan geliyor ürünler.
Tamam teşekkür ederim.gaming gecesinde vg27vq modelini 1900e almıştım, ışık sızması var malesef kronik onun dışında birçok artısı var eksi olarak bunu düşünüyorum. curved gerekli bişey değil bence düz ekran da alabilirsiniz size kalmış