Neler Yeni

Öneri Asus Tuf Gaming VG24VQ VS AOC C24G1

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
ahmet taha çelenk
Arkadaşlar merhaba. Bu iki monitör arasinda cok kaldim. Oyun için alacagım. Ips panelden vazgectim ışık sızması cok oluyormuş. Curved istiyorum.Lütfen monitörlerden anlayan kişiler bu ikisinin arasindan hangisinin daha iyi oldugunu söyleyebilirmi? ve farkları acıklarsa cok sevinirim.

Ryuga Kishatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Ryuga Kishatu

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Arkadaşlar merhaba. Bu iki monitör arasinda cok kaldim. Oyun için alacagım. Ips panelden vazgectim ışık sızması cok oluyormuş. Curved istiyorum.Lütfen monitörlerden anlayan kişiler bu ikisinin arasindan hangisinin daha iyi oldugunu söyleyebilirmi? ve farkları acıklarsa cok sevinirim.
Hocam ışık sızması her monitörde olmaz zaten sorun olduğunda müşteri hizmetleri ile iletişime geçip değişim talep etme şansınız vardır
Ben sağlam bir yerden 24g2u alırım sorun çıktığımda iade veya değişim isterim 1-2 sorundan korkup ips panelden asla vazgeçmem

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ışık sızması her monitörde olmaz zaten sorun olduğunda müşteri hizmetleri ile iletişime geçip değişim talep etme şansınız vardır
Ben sağlam bir yerden 24g2u alırım sorun çıktığımda iade veya değişim isterim 1-2 sorundan korkup ips panelden asla vazgeçmem
hocam düz oldugu için vazgectim zaten hem ölü piksel onda çok cıkıyormus yorumlarında cok vardı

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
hocam düz oldugu için vazgectim zaten hem ölü piksel onda çok cıkıyormus yorumlarında cok vardı
Evet çıkıyor forumda 5 kere değiştiren bir arkadaş vardı.
Ama iyi bir yerden alırsanız ilgilenirler sorun mu çıktı verirsin 0 ürün verirler ama cidden istemiyorsan aoc al

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet çıkıyor forumda 5 kere değiştiren bir arkadaş vardı.
Ama iyi bir yerden alırsanız ilgilenirler sorun mu çıktı verirsin 0 ürün verirler ama cidden istemiyorsan aoc al
hocam o zaman curved ıps bu fiyatlarda bir monitör önerir misiniz?

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Bence asus

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
hocam o zaman curved ıps bu fiyatlarda bir monitör önerir misiniz?
Hocam bildiğim kadarıyla curved ips ler bayağı pahalı
Eğer uğraşmak istemiyorsanız aoc olan monitörü alabilirsiniz

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
ahmet taha çelenk
Hocam bildiğim kadarıyla curved ips ler bayağı pahalı
Eğer uğraşmak istemiyorsanız aoc olan monitörü alabilirsiniz
anladım hocam yardımınız için teşekkür ederim simdi sorumun cevabı ne tam olarak aoc c24g1 asus olandan dahamı iyi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
anladım hocam yardımınız için teşekkür ederim simdi sorumun cevabı ne tam olarak aoc c24g1 asus olandan dahamı iyi
Ben aoc diyorum ayak yapısı daha hoşuma gidiyor
Birde nereden alacaksın ?

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Hocam aoc 24g2u veya xg2405 öneririm vg24vq alma bende var 2.defa aldım 2sinde de aynı sorunu yaşıyorum video izlerken görüntü kayıyor...

Top Bottom